[ Dodano: 2010-12-07, 13:26 ]
powinno zaraz do ciebie dojść
[ Dodano: 2010-12-07, 13:29 ]
jak podłączylam te wszystkie wężyki to jest bardziej cichy.
[ Dodano: 2010-12-07, 13:44 ]
piszę o wszystkich wężykach jak tam jest tylko jeden wężyk.

kochana niekoniecznie tak sporo. u mnie byla mocno skrocona w piatek, w srode rozwarcie 2 albo 3 cm nie pamietam a w czwartek w nocy rodzilam;) takze wiesz;) tzn piatek juz byl;)wniosek: przenoszę i to sporo...
dziekuje za wiadomosc ale nie moglam odsluchac bo za malo pamieci na tel i nie zapisala mi sie ale poznij sprawdze w internecie;)jak podłączylam te wszystkie wężyki to jest bardziej cichy.
no wlasnie szukam o tym 0 i nie moge znalezc. wczesniej tez tak mowila, i u innego gina tez mowil 0 st dojrzalosci. wiem o duzych stopniach dojrzalosci ale o malych nicW necie sobie na ten temat poczytasz, ale wiem że lekarze różnie do tego podchodzą ja od dawna mam niby III stopień dojrzałości i nie przejmują się tym.
jest juz duze, moze odpycha sie nozkami i zmienia znow pozycje. mi tez czasami robi sie az niedobrze jak mala sie rusza, ale niestety to jest sila rzeczy nieuniknione na tym etapie ...Dziwne uczucie ale wszystko mi podchodzi pod gardło jak ta istotka sie rusza.
doskonale Cie rozumiem, u mnie też był taki moment że wpadłam w paranoje. Nie pisałam wam o tym, wtedy jakiś czas nawet się nie odzywałam na forum bo wpadłam w taka panikę że szok. Teraz już mi przeszło i wiem że tyle kobiet przede mną to miało, będzie miało razem ze mną i po mnie. I nie ma innego wyjścia. Dziecko trzeba urodzić i tyle.A każda z nas przechodzi to inaczej. Może u Ciebie będzie mało bólu, albo będzie on do wytrzymania. Moja koleżanka cały poród miała bóle krzyżowe i wspomina poród jako coś cudownego.nie moge przestac myslec o porodzie, o tym wszystkim, popadlam w jakas paranoje.
ja też ostatnią miesiączkę miałam 12 marcato musisz zmienić sobie suwaczek. bo z suwaczka wynika że masz termin za 10 dni tak jak ja. Inaczej się nie da 3+7 daje 10.magda7, wiesz co liczyłam i mi zostało do końca 12 dni a nie 10
bo ja mam na 19 termin
Ja z miesiączki mam na 17 bo ostatnia miałam 12 marca, a z pierwszego usg mam na 20 grudnia. Więc jeśli patrzeć na usg to mam jeszcze 13 dni a jeśli miesiączka to 10. ale kilka razy jak obliczały mi położne tym kółkiem to tez wychodziło 19. natomiast dowiedziałam się od Pani doktor że to kółko może okłamywać. No i tak to wygląda.
.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość