ja też myśle o porodzienie moge przestac myslec o porodzie, o tym wszystkim, popadlam w jakas paranoje.
ech denerwuje sie z
dlatego ja ciesze sie ze u mnie to z zaskoczenia bylo... a co do porodu i wszystkich tych objawow itd to wydaje mi sie ze to i tak moze sie zaczac w kazdej chwili...ja też myśle o porodzie
a pierwszy porod ciezki mialas?boje sie chyba najbardziej bólu, bo tak ogólnie to już wiem co mnie czeka i chyba ja już bardziej sie nie mogę doczekać kiedy mnie chwyci
oglądało mnie kilku lekarzy i miałam robione kilka razy usg jak leżalam w szpitalu i jak sie zapytalam o ten III stopień to powiedzieli mi ze mam sie nie przejmować. Fakt że mam robione to usg raz w tygodniu albo i częściej. Może dlatego nie mówia nic bo cały czas to kontrolują.Magda powiem Ci ze dziwne to jest... nie znamy sie na tym i polegamy na swoich lekarzach... nie wiem jak to jest ale w szpitalu jak bylam w czwartek na tej opatologii wlasnie to przyjeli dziewczyne ze starzejacym sie lozyskiem.... i strasznie przy niej skakali ... miala wywolywany porod...
ale coz oznacza to starzenie sie tez nie wiem...
co do porodu to mi sie wydaje, że aż tak to on ciężki nie był. Wiadomo bolało, swoje wycierpiałam, ale zawsze mówię, że chciałabym tak szybko urodzić drugie dzieciątkoaniaj84 napisał/a:
boje sie chyba najbardziej bólu, bo tak ogólnie to już wiem co mnie czeka i chyba ja już bardziej sie nie mogę doczekać kiedy mnie chwyci
a pierwszy porod ciezki mialas?
dlugo trwal?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: maximllCeap i 1 gość