no wlasnie, u nas w mieszkaniu pewnie z 25stopni jest a jak zakrece grzejniki to wtedy za zimnonie lubię upałów, a i wydaje mi się, że na zdrowie nie wychodzi przebywanie w takim ciepłym mieszkaniu przez długie lata.
super pomysł w ogóle masz zawsze fajnie pomysły, najpierw kalendarz dla dziadków, teraz odcisk dłoni Kalendarza nie zrobiłam, bo zdjęcia Wiki z pierwszych 9 miesięcy są niedostępne dla mnie póki co, są na dysku popsutego kompa Ale ten gips też kupiękupilam gips do odcisniecia dloni Marcelka, zrobimy to w jego urodzinki
w ogóle masz zawsze fajnie pomysły
szkoda ze wczesniej nie mialam takiego pomyslu, np zaraz po urodzeniuteraz odcisk dłoni
a da sie je odzyskac??są na dysku popsutego kompa
ciężko by było odcisnąć dłoń noworodka Nie wiem jak Marcel, ale Wiki miała ciągle zaciśnięte piąstki Na dzień ojca jak robiłam laurkę, to chciałam odcisnąć Wiki rączki na kartce, niestety się nie udałoszkoda ze wczesniej nie mialam takiego pomyslu, np zaraz po urodzeniu
no Marcel tezNie wiem jak Marcel, ale Wiki miała ciągle zaciśnięte piąstki
no wlasnie ja w albumie malucha mam miejsce zeby mama odrysowala raczke a tata nozke czy na odwrotNa dzień ojca jak robiłam laurkę, to chciałam odcisnąć Wiki rączki na kartce, niestety się nie udało
aha to dobrzetak, już podłączałam ten dysk do kompa kuzyna i wszystko tam sobie grzecznie siedzi.
u nas podobnie a wszystko przez mojego meza bo czasami za bardzo sie denerwuje jak przegrywa w pokerabo u nas kopmy psują się zastraszająco szybko
he he, też mam taki album chyba na śpiocha trzeba spróbowaćno wlasnie ja w albumie malucha mam miejsce zeby mama odrysowala raczke a tata nozke czy na odwrot
probowalam ale nie ma szans
he he, u nas to chyba wina po prostu PECHA. Jak siadłam na kompie brata (raz jeden jedyny raz), to musiał później płytę główną wymieniać. I jak to nazwać?a wszystko przez mojego meza bo czasami za bardzo sie denerwuje jak przegrywa w pokera
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość