czyli zaskoczyło Cię to pozytywnie?:-D ja muszę swój zmierzyć brzuchal ile teraz mam tylko cm nie mogę znaleźćmyślałam, że w drugiej ciąży to przepaść między cm będzie
ja mam więcej:-P ale myślę, że maluch 4 kg nie przekroczymanenka napisał/a:
myślałam, że w drugiej ciąży to przepaść między cm będzie
czyli zaskoczyło Cię to pozytywnie?:-D ja muszę swój zmierzyć brzuchal ile teraz mam tylko cm nie mogę znaleźć
trzymam kciuki by to nic nie byłoi kazał jutro rano mi przyjechać do niego do szpitala z moczem to odda go na badanie, mam nadzieje, że to nie jakaś znowu bakteria
nom i to bardzoczyli zaskoczyło Cię to pozytywnie?:
pewnie, że wspomne, ale on dobrze wie, że mam takie niskie, bo chodze do niego co dwa tych i zawsze mierzy, no i mówi że musze pić mocną herbate, i ewentualnie jakąś czekoladę, bo nic na podwyższenie nie jest w stanie mi dać. Twierdzi, że na obniżenie są leki a na podwyższenie nieto wspomnij mu jeszcze przy okazji o swoim ciśnieniu
sama się wystraszyłam, jak zobaczyłam tą bryłkę krwi, a teraz za każdym sisianiem mam cały pomarańczowy papier, dobrze, że mój gin ma jutro dyżur to mi zrobi to badanie na citoOj Buzok Ty tu wcale nas nie strasz!!
gdzie ten link? Czytam ślinka mi już leci a tu go nie maBuzok tu jest link do kiełbasy,
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość