"każda mama wie co najlepsze dla jej dziecka dlatego ja karmie cyckiem"
napisałam to co jest najlepsze dla mojego dziecka, a to co jest najlepsze dla Twojego dziecka to wiesz najlepiej Ty i robisz tak jak uważasz a ja nie mam zamiaru wpływac na Twoją decyzję bo nie taka moja tu rola...
czyli rozumiem że mamy karmiące butelką nie mają tu prawa wejścia?????
oczywiście, że mają, każda mama ma tutaj wstęp, nawet ktoś kto nie ma dzieci ma tutaj wstęp bo może chce się dowiedziec na temat karmienia piersią, uważam po prostu , że nie ma sensu wchodzic na forum tylko po to by kogoś strofowac, forum jest od doradzania, dzielenia się swoimi problemami i radościami a nie od odradzania karmienia piersią lub butelką bo takie jest czyjeś widzimisię... każda z nas ma wolny wybór i może się tym podzielic ale jeśli ktoś chce obrażac kobiety karmiące piersią to nie na tym forum bo na pewno będzie riposta , i tak samo w druga stronę... ja uważam, że żadna mama nie jest gorsza ani ta co karmi piersia ani ta co karmi butelka bo każda mama chce dla swojego dziecka jak najlepiej - więc lepiej skończyc z tym szufladkowaniem "mama gorsza " "mama lepsza" - smieszne to jest...