emilia7895 gratulacje córci,w końcu jakaś parka jest
a ja męża po coś słodkiego wysłałam,najlepiej cukierki w polewie czekoladowej jakoś mi się zachciało w ogóle cały dzień chodzę i mam na cos ochotę a nie wiem na co dokładnie
emilia7895, gratuluję dziewczynki Ja też bym chciała usłyszeć od lekarza że będzie dziewuszka
Dziękuję dziewczyny :ico_buziaczki_big: z jednej strony cieszę się że mama jest już w domu a zdrugiej się o nią boję. W szpitalu wiedziałam że ma dobrą opiekę i badania regularnie. Teraz wizyta kontrolna za trzy tygodnie. Oby wszystko pięknie się wchłaniało
markotka, Szwagierka jest w szpitalu bez synka, boi się żeby czegoś tam nie złapał A pokarm odciągała, nie wiem czy nadal to robi bo nie pytałam już jej o to. Ona już jest na skraju wyczerpania psychicznego, gdybym jeszcze ją oto pytała a okazałoby się że już nie ma pokarmu to bym jeszcze ją zdołowała, już rozmawia ze mną przez łzy. . . Lekarze nic nie potrzfią jej powiedzieć, kiedy wyjdzie i co jej dolega. Taka niewiedza jest okropna, a wie że maluszek bez niej w domu.
Emilia, zoola gratuluje dziewczynki bardzo serdecznie nagdoniłyscie z tymi parkami, najwazniejsze ze wszystko jest oki.
Zoolka a ty duzo lez i sie oszczedzaj
Motylek22, to niezle ci sie nakumulowało niepowodzen, ale zycze mamie i szwagierce duzo zdrowka
A ty tez niedługo sie dowiesz kogo masz w brzuszku jakos wydaje mi sie ze tez bedziesz miała chlopczyka
zonka83, Witam u nas fajnie ze mamy tutaj pielegniarke, zawsze to jakas pomoc fachowa