patrycja za 24 tydzień
NowaSejana śliczny brzuszek Ja mam taki sam jeśli chodzi o wielkość. I też zawsze jak gdzieś wychodzę to się pytają gdzie brzuszek zgubiłam Ale cieszę się,że jest taki zgrabniutki a nie takie rozlazły
Życzę wszystkim miłego weekendu
[ Dodano: 2010-12-18, 14:51 ]
P. mi powiedzial wczoraj, ze jak bede rodzic to on mnie na porodowke na rekach zaniesie...
a ja mu powiedzialam, ze do tego czasu bede wiecej wazyla niz on to nie wiem czy mnie uniesie
smialismy sie z tego strasznie dlugo, bo moj P. przy wzroscie ponad 180cm ma tylko 65kg...
a ja dzisiaj sie wazylam to mam juz 58,3kg, wiec nadal mam 5,5kg na plusie... i mysle, ze jest szansa zebym wazyla tyle co on
dziewczyny licze na wasza pomoc
zauwazylam od jakiegos czasu, ze podczas zabaw lozkowych z P. w momencie, w ktorym zaczynam sie podniecac brzuch robi mi sie strasznie twardy. Macie tez tak?
Bo dla mnie to strasznie niekomfortowe, nie umiem sie skupic i ostatnio dalismy sobie spokoj z seksem. No i boje sie, ze jak coraz mocniej zacznie mi ten brzuch twardniec to w koncu cos sie zlego stanie
NowaSejana Ja niestety Ci nie pomogę,nie pamiętam jak sex wygląda
A ja dziś stawiam na imieniny....I przy okazji następny na moje jutrzejsze urodzinki,uwielbiam grudzień same prezenty