witam :)
a nas od nocy sypie śnieg, byliśmy na małych zakupach,
manenka śliczna choinka , moi rodzice co roku mają żywa, a my u góry sztuczną,
oni jeydy cau dyien a w okresie przedswiątecznym to nawet do poznych godzin wieczornychaaa wczoraj po 17 był kurier z Szymka prezentem (myślałam, że oni tylko do południa jeżdżą, ale widocznie po też)
ja jakis czas temu kupowałam z Western Digital tylko większy bo 1TB i super sprawa bo dużo rzeczy sie mieści zwłaszcza zdjęćSamsunga, fajne cacko jak czytałam ;)
trzymam mocnoprzepraszam,ale już znikam,strasznie się czuję..problemy rodzinne.. trzymajcie kciuki, aby wszystko się ułożyło!
u mnie wesoło po 21 jak już wszyscy śpią
no to u nas dłużej to trwa ale cierpliwie czekam i nie zmuszamco do buntu na nocnik to normlana sprawa
Mike tez wołał, a potem tydzien czasu nie
współczujęmnie od wczoraj zgaga męczy , mam taki niesmak w buzi, pewnie znów od żołądka, jak do jutra nie przejdzie to skoczę do lekarza,
a no zmieniłam już w kwietniuwidze ze kolor wlosow zmienilas, albo cos przegapilam
najlepiej pojechać do lasku i tam wiesz co robićmy mamy problem z choinka mamy sztuczna ale wielgasna a miejsca w pokoju za malo, no i wlasnie sie zastanawiam nad kupnem takiej duuuzo duzo mniejszej i zywej w doniczce, no ale z kasa tez krucho wiec nie wiem juz sama co zrobic
musze tez zaniesc tel do reklamacji bo mi panel odlazi, mam nadzieje ze ja uwzglednia
to superJest juz lepiej gardło mne nie boli, został jeszcze katar u mnie i u Emi ale widać ze sie zmniejsza wiec mysle ze do świąt sie wykurujemy
ale zawsze to jestU mnie podobnie jak u graz mało miejsca wic choinka malutka, na komodzie
tutaj nie mam problemu z rozmiarówką, jak cos jest na wiek to pasujeMam pytanie, czy Wasze Maluchy są 'wymiarowe'? Kupiłam Antosiowi kombinezon na rozm.4lata, bo przy rozm.2lata spodnie były za krótkie, i w kurtce to będzie pływał, bo taki mały jest na górze ;) a wzrostu ma 86,5cm.. te wszystkie rozmiarówki strasznie różne są ;/
super, my tez co roku lepiłyśmy mase pierogów i uszek bo każdy wcina potem że hoho tylko w tym roku jakoś tak wyszło ze ja sie rozchorowałam to zamówiłysmy u takiej babki domowej roboty i pierwszy raz odkąd jestem na świecie :) będą "kupne"lepiłyśmy pierogi i uszka od 12 do 19 bardzo długo nam zeszło
w tych sklepach co dotychczas kupowałam to Emi szła z rozmiarówką, jeszcze nosi 92 ale już przechodzimy na 98 i w tej rozmiarówce ma akurat większośc rzeczy z Next czyli ich 2-3 lata(98) i jest ok. Ale wiem że niektóre sklepy, firmy mają inną rozmarówkę wiec nie ma sie co sugerowac napisem na metce tylko trzeba wizualnie oceniać. Jakiś czas temu kupiłam na allegro takie koszulki pod bluzeczki z Primarka, rozmiar 2-3 lata wiec myslałam ze beda ok a okazały sie teraz juz za małe i wystawiłam je spowrotem na allegro.Mam pytanie, czy Wasze Maluchy są 'wymiarowe'?
dziś jest dużo lepiejdonatka, współczuję ;/ oby przeszła do jutra.
Szymek nosi ubranka na 98cm, piżamki ma 98/104 (tj.2-4lata), te angielskie z Primarka też ma tak na 2-4lat,Mam pytanie, czy Wasze Maluchy są 'wymiarowe'?)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość