Murchinson, Wiem, że na pewno Prenatal jest bez jodu- jest wersja z i bez, ale co do innych witamin nie jestem pewna! Prenatal rzeczywiście troszkę droższy od innych, ale kupując większe opakowanie nie wychodzi to tragicznie
Idąc do apteki na pewno Ci ktoś poradzi
Jest u Was mróz? U nas dzisiaj na plusie i chlapa się robi:(:( Oby tylko na Święta był śnieg!
Motylek22 jak ja puszczałam Hanię do przedszkola to miała 2 lata i 10 miesięcy i dała sobie radę,tylko zanim poszła już się pochorowała i potem przez 2 miesiące było tak,że tydzień była w przedszkolu potem tydzień w domu albo dłużej i tak na zmianę bo na początku zazwyczaj dzieci chorują w przedszkolu niestety i musisz się przygotować na częste choroby,możesz spróbować go zapisać a potem możesz wypisać,wszystko zależy od ciebie i jak będziesz sobie radziła z maluszkiem
aniawlkp86, dziękuję za radę Naprawdę mi pomogłaś Nie pomyslałam że mogę go potem wypisać
[ Dodano: 2010-12-20, 13:49 ]
Już wim co dziś zrobię na obiadek Mam w zamrażalniku ciasto francuskie i zrobię pizzę Jeszcze tylko nie wiem jaką zupkę ugotować
aniawlkp86, prześliczny brzusio:):)
A ja właśnie wróciłam z basenu-błogo się czuję, nie ma to jak poruszać się troszku!
A Wam jak popołudnie mija? cisza się jakaś zrobiła!
Też kiedyś miałam kotka- niesamowita była. Spała z nami w łóżku, ale była taka przymilna i malutka! Jak się przeprowadzimy na pewno w naszym domu kociaka nie zabraknie
Ja czekam na mężusia, pizzę włożyłąm już do piekarnika a zupka już gotowa. Mój Filipek przysnął już mu pozwoliłam bo dziś nie najlepiej się czuje.
My też mamy kota, wielkiego Maine coona Kupiliśmy go jak Filipek miał 9 miesięcy i tak razem się wychowują