Aniu my zawsze na wigilie i do jednych i do drugich szlismy. Teraz z Maja w dwa miejsca jezdzic nie bede, wiec na wigilie do tesciow a na pierwszy dzien swiat do moich rodzicow.
Mam nadzieje, ze nie beda obrazeni.
Po takim mleczku zawsze beda kupki rzadkie. A jezeli cos nie bedzie pasowalo z mleczkiem to w kupkach moze byc sluz-ktory oznacza alergie na mleczko albo jak duzo bedzie tych kupek. Mala tez moze byc po tym mleczku niespokojna-np. kolki.karmia mlekiem z proszku bo Majka po tym mleku robi rzadka kupe fakt ze tylko raz dziennie , ale jak dlugo moze tak byc zanim organim sie przyzywczai czy to dlatego ze jej te mleko nie pasuje?? podpowiedzcie prosze:))
robak, ja tez karmieNAN i kupki sa jak najbardziej normalne 1-2 razy dziennie, nie wiem ile moze trwac takie przyswajanie z Wikiem bylo tak ze przez 3 dni strasznie wymiotowal takim mlekiem po 3 dniach natomiast wszystko sie ustabilizowalo choc z ulewaniem mielismy problem do 6 miesiaca i dodawalismy nutriton do mleka. nie ma tez co za szybko przekreslac 1 mleka bo wiadomo ze potrzeba kilka dni. o ile majA nie bedzie wymiotowac i brzuszekjej nie bedzie bolal to mysle ze nie powinnas sie martwicMajka po tym mleku robi rzadka kupe fakt ze tylko raz dziennie ,
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości