tibby, ja mam jedną... Sprawdzałam w klubie kangura, niestety ten poznański (chyba dobrze pamiętam, że jesteś z Poznania?) jest w archiwum, ostatni post z marca 2010r. Ale spisałam Ci kontakt do tamtejszej liderki, mail:
arenaruchu@wp.pl, Monika Stefaniak i nawet nr tel znalazłam 607 53 89 88 na stronce internetowej
http://www.arenaruchu.com.pl/ Napisz do Niej, może ma chusty do pożyczenia...
Kolejna możliwość, to zgłoszenie się do doradcy chustowego Lenny Lamb w Poznaniu, są dwie dziewczyny:
- Anna Furmaniuk 694 750 395 ,
annafurmaniuk@wp.pl
- Anna Cichocka 502 543 082 ,
Anna@e-damski.pl
Taka moja rada
Martalka, no właśnie pisałam Wam już wcześniej, że miałam możliwość w KK wypróbować Lenny Lamba bambusowego kolor tęcza i że jest cudny w realu

Na zdjęciach absolutnie nie widać uroku kolorku tej chusty! No i fajnie się dociąga.
Martalka, na allegro nowe chusty są po 169zł najtańsze, z przesyłką 181zł i my taką zakupiliśmy. Te za 149zł są "wybrakowane", to znaczy są ponoć bezpieczne, ale posiadają przebarwienia, zaciągnięcia, nierówności w tkaniu... Jest to napisane na dole na czerwono z "UWAGA", czego początkowo nie zauważyłam. Ale woleliśmy z Mężem dołożyć te 20 zł i mieć zupełnie nową i bez skazy
U nas takie objawy ząbkowania jak ma Milenka są już dawno...ale ząbków nie widać póki co

Nikoś się niemożliwie ślini i szoruje wszystkim co się da po dziąsełkach, też najchętniej naszymi palcami i grzechotkami.
No Natka była dla nas małym zaskoczeniem, bo zakupiliśmy już inne prezenty i wszystko było gotowe, popakowane, a Mężuś w ostatniej chwili dostał przebłysku, a gdzie chusta? i szybko kazał wybierać kolor , zamówił kurierem i napisał maila, że musi dojść na święta

no i doszła dzień przed wigilią