helol helo, ale sie ciesze, ze sie rozruszalo u nas
tesknilam za WAmi
ja tez zyje chlebem i woda
juz wiem, ze maja ma bole brzucha i okropne gazy po nabiale, po kawie zbozowej na mleku i serku homogenizowanym miala takie cuda z brzuchem, ze
i kupy zielone sluzowe, wiec musialam odstawic, i niestety nawet po rozcienczanym soku jablkowym tez prezenie i brzydkie kupy. Czyli to samo co z matim, gotowana marchewka,gotowane ziemniaki,ryz,makaron, piers z kurczaka, piers z indyka, pieczone miesa z sama sola, i kanapaki
i tak wkolko a i gotowane jablka. Pije wode, herbate oczywiscie bez cukru, kompot jablkowy, i rozgazowane karmi ze slodyczy
to herbatniki takie zwykle czyste i wafle ryzowe
No i kurde przez to chyba mam kiepski pokarm, bo jem malo urozamicone to zarcie, zero nabialu i czym ja mam to majke moja wykarmic, i dokladnie tak jak z matim po 3 tygodniu zrobilo mi sie mniej mleka, a przy tym zastoju to juz wogole z prawej piersi malo co lecialo, i niestety wczoraj kupilam Nan HA1 i musialam na noc dokarmic bo ciagle szukala cyca byla glodna, po brzuszko glod normalnie jezdzil, jak dawalam cyca to wypluwala bo sie wkurzala, ze nie leci, o 24 dalam 90 ml mleka wypila wszystko i o 1 zasnela. Bidulka moja, znow glodze dziecko juz drugie
Co do zastoju to wczoraj wlasnie Malgosiu polewalam prysznicem goraca woda te piers i masowalam i wyciskalam mleko z bolu plakalam ale wygniatalam, wzielam na noc dwa paracetamole, i dzis juz o niebo lepiej. Ale puste jakies te moje cycki
Wczoraj mala zasnela o 1 juz sie cieszylam, ze poloze sie wczesniej spac niz noc poprzednia a tu nonono poszlam do matiego a on spal caly rozpalony boze jaki on byl goracy, zmierzylam temp a tam 39,2
dalam mu nurofen, po godzinie temp spadla, ale dzis rano znow mial temperature no i kaszle strasznie
Matko i do przedszkola nie chodzi. Musial sie albo w kosciele zaziebic, albo podczas przemieszczania sie miedzy goscinami swiatecznymi
Martwie sie strasznie o malutka
bo ona od wczoraj tez tak jakby pochrzakuje czy pokasluje
Boze zeby sie tylko nie zarazila