Awatar użytkownika
aniaj84
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 gru 2010, 20:31

mi polozna polecila ze jak to trwa dłuzej niz dwa dni to trzeba sobie czopkiem glicerynowym na początku pomóc i faktycznie pomogło
chyba bede musiała sobie pomoc bo nie da rady inaczej :ico_noniewiem:
kurde jak mi tfu,tfu dzieciak dostanie goraczki w srodku nocy to mam w takim mroz z goraczka ja wiezc do szpitala? jezu mam nadzieje,ze maji nie zlapie, bo ja nie wiem jak postepowac z takim malenstwem jak jest chore. Mati byl pierwszy raz chory jak mial 7 miesiecy.
oby Majeczka nie dostała tej gorączki :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

ja sobie planuje wychodne też pewnie koło czw-pt zrobię. nakarmie małego i sobie skocze chociaż do rodziców bo mam żabi skok do nich :ico_sorki: :ico_sorki:
mój niuniek właśnie zasnął
mam nadzieje, ze na dłużej
teraz kąpiel i piżamka

jakbym już dziś nie zajrzała to buziaki przesyła i do juterka

malgoskab
4000 - letni staruszek

29 gru 2010, 10:35

witam z :ico_kawa:

Awatar użytkownika
ejustysia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 gru 2010, 10:50

dziewczyny co do pieluszek, tez mielismy pampes premium cae i przesikiwal kupilam zwyklew rossmana i jestemzadowolona tyle ze my uzywamy 3 juz o miko wazy 5900 - wczorajna szc zepieniu wazylismy :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

nie qwiem czy juz pisalam ze miko ma dosc spora przepuklinke pepkowa - dzis jedziemy do szpitala na zmiane plastra a tak ogolnie to miko grzeczny ale tylko w foteliku samochodowym :-D

co do swiat to szkoda gadac cos mamy pecha do autobusow - babcia k. zlawala biodro- autobus zahamowal i wszyscy na nia sie przewrocili wiec swieta w szpitalu

aniaj onie niby sie rozpuszczaja ale ja chyba jakies trefne mialam :-D u nas po 5 dniachkazali sie zglosic do poloznej na sciagniecie ale bolalo jak nie wiem i nie pozwolilamsobie sciagnac a mialamich 22 :ico_olaboga: sama je powyciagalam a te co mialamw srodku szyte to mi wyszly same i dopiero w zeszlym tyg.

co do zatwardzenia to mi czopki jak nie pomogly to pilam herbatke na przeczyszczenie

Awatar użytkownika
Monia M
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

29 gru 2010, 11:02

witam sie i ja.
Z Matim po porodzie przez dlugi czas nie moglam zalatwic sie bez czopka glicerynowego. Teraz nie mam z tym problemu a bałam sie własnie tego.
Moja maja w dzien sprawuje sie super, ale co sie z nia dzieje, ze po kapieli okolo 19-20 nie chce zasnac do prawie rana?
Jezu juz nie mam pomyslu na nia no. Tylko rece albo cyc bo inaczej krzyk nie do wysluchania i tak dzis bylo do 3 nad ranem, potem juz ladnie spi, no, ale wez czlowieku od 20 do 3 nad ranem noś :ico_placzek: kuzwa juz mi rece opadaja. Potem ona oczywiscie w dzien odsypia a ja chodze jak cien czlowieka, bo od 3 do 7 kiedy filip wychodzi i mati wstaje nie jestem w stanie sie wyspac echs.....
Piers juz ok, za to teraz gardlo mnie boli.
wyrwalam sie wczoraj pod wieczor do centrum handlowego na wyprzedaze, ale po 2 godzinach juz bylam bo moj maz mial dosc siedzenia z dwojka :ico_oczko: jakis nieporadny sie przy Maji zrobil, albo wygodnicki :-D przy Matim pomagał mi o wiele wiele wiecej. A teraz chodzi nabuzowany, ze nie daje mu sie wyspac. Tzn, ze Maja nie daje.Bo z Matim bylo inaczej, on do niego nigdy nie wstawal, tylko zawsze ja, i on zawsze sobie cale noce spal.a teraz Maja go placzem budzi i sie wkurza. Raz mi tylko w nocy pozwolil dwie godziny od noszenia odsapnac, a tak to tylko uraga, ze spac nie moze. :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
Mati chorutki, Maja poki co odpukac ok.

[ Dodano: 2010-12-29, 10:04 ]
justysia ładnie Mikołaj wazy :ico_brawa_01:
moja pewnie cos okolo 4 kg.

A pieluszki nosimy dwójki.

malgoskab
4000 - letni staruszek

29 gru 2010, 11:42

my tez pieluszki 2 nosimy pampery i jestem zadowolona
jakis nieporadny sie przy Maji zrobil, albo wygodnicki :-D przy Matim pomagał mi o wiele wiele wiecej. A teraz chodzi nabuzowany, ze nie daje mu sie wyspac. Tzn, ze Maja nie daje.Bo z Matim bylo inaczej, on do niego nigdy nie wstawal, tylko zawsze ja, i on zawsze sobie cale noce spal.a teraz Maja go placzem budzi i sie wkurza. Raz mi tylko w nocy pozwolil dwie godziny od noszenia odsapnac, a tak to tylko uraga, ze spac nie moze. :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
Mati chorutki, Maja poki co odpukac ok.
u nas podział jest do wstawania ja wstaje do Kasi a W do Krzysia, czasami sie zdarza ze W czesciej wstaje niz ja ale jemu krócej schodzi.
ale nie moge złego słowa na W powiedziec pomaga mi baaardzo dużo i sama nie wiem jak bym sobie poradzila, oby tak dalej

Awatar użytkownika
Beata_Tychy
Wodzu
Wodzu

29 gru 2010, 11:47

malgoskab, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Kasia jakie sliczne imie , dlaczego nie dalas znac nie wiedzialam Gratulacje kochaniutkaaaaaa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

reszta sorry za wybuch emocji :)

[ Dodano: 2010-12-29, 10:50 ]
ejustysia,aniaj84, aaaaaaaaaaaaaaaa Wy tez :-D

boze ale mam tyly!!!!!!!!!!!!!

:509: ogromne gratki dziewczyny :))))

reszta jak najbardziej tez :)
:ico_wstydzioch:

malgoskab
4000 - letni staruszek

29 gru 2010, 12:28

Beata_Tychy, czesc co u ciebie slychac??

Awatar użytkownika
Beata_Tychy
Wodzu
Wodzu

29 gru 2010, 12:35

malgoskab, nie bede wam tu mieszac za bardzo, ale wporzadeczku wprawdzie swieta straszne bo bylismy chorzy wszyscy ale juz za nami.Krzys troszke broi ale ogolnie kochaniutki tak jak Twoj :) a Kasiolek jak, jak Krzys zareagowal na siostre zazdrosny?

malgoskab
4000 - letni staruszek

29 gru 2010, 12:59

) a Kasiolek jak, jak Krzys zareagowal na siostre zazdrosny?
tak ogolnie to ok
Kasiula ma ciagle katar i meczy sie biedactwoa Krzys zareagowal ok, a oznaki zazdrosci pokazuje moze od tygodnia ale i tak dzielnie daje sobie rade z nowa sytuacja
jedynie na nocnik mi nie chce siadac i przestal wołac kupe :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Beata_Tychy
Wodzu
Wodzu

29 gru 2010, 13:13

jedynie na nocnik mi nie chce siadac
moj w zlobku siada, w domu niechce :)
Kasiula ma ciagle katar i meczy
taka pora
latwo sie lapie beda sie wzajemnie zarazac, przeleci i bedzie wiosna :)

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”