do teraz pamietam Twoje zdjecie w teatrze a potem na kanapie synka jak glowke podnosil wysoko :)
trzymam kciuki za 2

Dziękuję :Dgosiek-dudek, witamy :D
Aż kusi żeby na policję zgłosić! Ja to nie mogę spać przy najmniejszym hałasie! A mamy sąsiada który lubi sobie po 22 usiąść z gitarą i śpiewać serenady. Fałszuje do tego co niemiara. Wczoraj się wkurzyłam w końcu bo dziś musiałam wcześniej spać, ubrałam szybko coś na siebie, zapukałam do niego i powiedziałam żeby wreszcie zaczął przestrzegać ciszy nocnej. Mam nadzieję, że się nie powtórzy ta sytuacja bo wtedy zgłosz go chyba do mojej administracjiCórki mojej sąsiadki urządziły sobie wczoraj imprezkę, do 3 w nocy muzyka dudniłanormalnie głowa na poduszce mi wibrowała od tych basów
na dworze straszny mróz, wyszłam na chwilkę, bo mąż mnie prosił, żeby mu jeden dokument zalaminować, to szybciutko spierniczałam do domku
Nataszka zachowuje sie normalnie.......ma katar ale do zniesieia ciekawe tylko czy wieczorem nie dostanie goraczkiZoola i jak tam Nataszka się teraz czuje? A jak Ty kochana dajesz radę?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość