ja jeszcze o tym nie myslalam i nie rozmawialam z lekarzem, ale podejrzewam, ze jakies na pewno, z Marcelem mialamDziewczyny a będziecie chciały mieć znieczulenie do porodu?
niesety tak, ale zawsze cos tam obnizal temperaturea ten klimatyzator przenośny musiał mieć rurę za okno?
my sie jeszcze neie orientowalismy, ale mysle, ze bedziemy mogli, widzialam w poprzednim blokuTakiej normalnej nie będziemy mogli zamontować, bo spółdzielnia nie wyrazi zgody-świeżo remontowany blok
pewnie facet to wymyslilCoś czytałam ostatnio, że Ministerstwo Zdrowia stwierdziło, że nie będzie znieczuleń do porodu
wlasnie chyba nie, rury sa po to, aby odprowadzac to gorace powietrzetylko wolałabym bez tej rury, ale nie wiem czy takie są
my kupilismy z wyprzedazy rok temu chyba w styczniu, takze warto juz sie za tym rozgladac (chyba w leroy merlin) byl przeceniony z 800 zl na 200 zlmuszę poczytać o tych klimatyzatorach
nie miałam znieczulenia przy Hani i dałam radę to teraz też obejdzie się bezDziewczyny a będziecie chciały mieć znieczulenie do porodu?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość