odziwiam - slicznie dobralas kolor bo mam juz odrost ze 2cm i w ogole nie widac, jedynie pasemka ciemniejsze jak sie przyjrzec z bliska :) naprawde cudnie - jak wczoraj powiedzialam kolezance ze to odrost to byla w szoku :)
Bardzo mnie cieszy to kochana ze jestes zadowolona bo to wazne

Ale niestey u mnie interes wstrzymany dopiero beda mowic co ijak miedzy lutym a marcem masakra wszystko sie komplikuje jak to w naszyk krju

dobrze ze nie wzielam zadnego lokalu i go nie oplacalam bo bym sie tylko zalamala
Nina szaleje - jest zakatarzona i kaszle, a dzisiaj rano poszla do swojego pokoju i zastalam ja bez ubrania, cala golutka z czepkiem na glowie ..... rozbawia mnie tymi swoimi pomyslami :)
Wia tez wlasnie jest chora a raczej dochodzi do siebie miala zapalemnie krtani i dostala antybiotyk ale juz lepiej
Z tym rozbieraniem sie do golasa u nas to tak s

amo
Najbardziej mnie rozbraja jak idzie spac do lozeczka i mowie ze ma nie wychodzic, po czym po dluugiej chwili widze machajacy kubeczek zza drzwi - wystawia sam kubek i macha ... smiac mi sie zazwyczaj potwornie chce i na tym sie konczy moja dyscyplina ;) ale zupelnie mi to nie przeszkadza ze czasem sypia z nami :)
jest poprostu świetna

Ja tez kochana nie jestem konsekwtna jesli chodzi o wiwe tak samo jej kolejne genialne pomysly mnie rozwalaja na lopatki
Ale tez jest strasznie nerwowa lapie sie coraz czesciej ze brakuje mi cierpliwosci do jej uporu straszna jest ztym
Kochane babeczki gdzie jestescie?
sarenkajak tam laseczko twoje skarby ?
slonko2008, kochana ja tak obserwuje twoje dietowe postepy bo ja tez bylam na DK ael jakos ostanio wszystko zapszepascilam i brak mi motywacji na podjecie sie jeszcze raz diety zeby zjechac do tych 54kg Ale musze sie zawzsiasc

w kazdym badz razie podziwiam cie :)
wiola85, Jak tam poczucie naszej ciezaroweczki? a Filipcio jak obserwuje rosnacy brzusio mamuni?
mmarta81 Jak tam dziewczynki jak po swietach ? jak tam juz wrociliscie zPL?
adia26 co tam u was?
A gdzie pozostale dziewczynki jestescie ?
Buziale i mam nadzieje ze troszke sie ruszy cos bo troszke smutno jak sie tu zaglada i nie widzi sie co u was babeczki