BadGirll powinni się wywiązać z umowy i tu mogłabyś ich zaskarżyc albo postraszyć że składasz pozew do sądu o nie wywiązanie się z umowy to zaraz by ci wypłacili
a nie pisze w regulaminie w jakim terminie od publikacji zdjęcia wypłacają nagrodę??
powiem ci,że brałam bardzo często udział w takich konkursach i mam na swoim koncie sporo nagród właśnie i miałam też problem z jedną gazetą "twoje dziecko",wysłałam do nich list,który potem opublikowali i w nagrodę miałam dostać żelazko+przyprawy,mieli na to 3 miesiące...po paru miesiącach przypomniało mi się,że coś mieli mi przysłać,zalazłam gazetę i zadzwoniłam do nich to nie wiedzieli jak się wytłumaczyć
później się okazało że jednak paczkę wysłali ale widocznie zaginęła,zadzwoniłam za miesiąc bo tyle mówili że zajmie wyjaśnienie z pocztą i niby zaginęła a nie wiedzą gdzie-ciekawe skoro takie paczki mają numery
ok niech im będzie i zaproponowali że w ciągu miesiąca w zamian za żelazko którego już nie mają na stanie wyślą mi blender z przyprawami,to się zgodziłam,ale dodałam że jak w ciągu miesiąca nie dostanę to widzimy się w sądzie,bo ja też straciłam sporo kosztów na te telefony,i przysłali dość szybko
do tego jeszcze potem dostałam zestaw kosmetyków dla dziecka za inny list i tu nawet miesiąca nie czekałam,jakoś zdążyli szybko wysłać
a blender potem sprzedałam za 60 zł na allegro
[ Dodano: 2011-01-11, 14:41 ]
ogólnie od stycznia do września dzwoniłam aż dostałam to co mi się należało