mój miał mieć dzisiaj wolne,bo na popołudnie robi,a zadzwonili do niego żeby przyszedł na 19 do pracy na 4 godz bo nocna zmiana nie chce zacząć wcześniej
obiad mam wczorajszy,nie wiem co jutro będzie,bo chciałam iść do koleżanki co jej miesiąc do porodu został ,bo jadę po zasiłek to bym przy okazji zaszła do niej,może coś przy okazji kupię bo do domu bym wróciła o 13 to jeszcze do 14 bym coś zrobiła
jeszcze tydzień w podpisie mam że wizyta 18 stycznia mam nadzieję,że znowu się nie obróciAniu a co u ciebie?? kiedy masz wizyte i kiedy sie dowiemy kogo tam nosisz??
i wygodnie wam tak we trójkę w jednym łóżku? a co zrobisz jak się maluch urodzi?aniawlkp86, czasami przychodzi do nas w nocy a czasami nad ranem i już z nami dosypia
do nas na szczęście Hania nie przychodzi do łóżka,fakt jesteśmy w jednym pokoju (choć niedługo myślę to się zmieni ),może z łóżka wychodzić sama,ale jak rano wstaje już wyspana to się pyta czy może do nas przyjść do łóżka sama też czasem przyjdzie,ale to już nie spać tylko aby się potulić i to rano
fajnie,że u mamy byłaś a czemu małą przyzwyczajacie do spania u dziadków?to tak już na czas porodu żeby tam spała?nie było mi kilka dni bo byłam u mamy .......musiamy przyzwyczajac Tuskę tam przebywac......teraz spała z nami a nastepnym razem zostanie na nocke sama
[ Dodano: 2011-01-12, 13:09 ]
gosiek-dudek chcesz taki suwaczek jak ja mam kolorowy ciążowy? to ci zrobię a ty tylko podaj mi swój termin porodu i wkleisz sobie kod do podpisu,bo jak widzę avatar umiałaś wkleić
jak coś to na gg możemy pogadać i będzie szybciej chyba że chcesz inny suwaczek na ciążę
[ Dodano: 2011-01-12, 13:10 ]
moje gg to 713131