Dobry Kobitki!!!
Dobrusia za 33 Ewelcia za 30
Gwona za 29 :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent:
[ Dodano: 2011-01-14, 09:19 ]
Tylko moj synek taki "szczeniak" dopiero co 27 tydzien skonczyl
[ Dodano: 2011-01-14, 09:21 ]
Aga i Agusia Dzieki dziewczyny !!! Wiem i wcale sie nie zloszcze i rzucam ta robote -znaczy ide na macierzynski za.... 2 tygodnie juz

!!! A ten ostatni tydzien to szefa nie ma- na urlopie jest

to moze i niby menagerka wezmie wolne!!!! Wiec to bedzie napewno mily i spokojny ty

dzien
[ Dodano: 2011-01-14, 09:27 ]
Tabogucka zdrówka życzę[/quote]
Dzieki -przyda sie bo dalej ledwo dycham -co noc mnie kaszel budzi a dzis to juz i gardlo tak boli ze przelykac ciezko...bylam u lekarza ale u nas taka sluba zdrowia w UK ze nic mi nie dali -a nawet pluc nie posluchal!!!
A humorki tez mam - przedwczoraj chyba mnie moj M. zezloscil (zarcik jakis strzelil ) a we mnie sie zagotowalo i rzucilam w niego kluczami

Dostal w glowe-ale bedzie zyl

a potem sie rozbeczalam

i masz Ci babo ploacek...
[ Dodano: 2011-01-14, 09:28 ]
Serniczka za corusie trzymam kciuki!!!!
[ Dodano: 2011-01-14, 09:29 ]
My chcielismy synka - i jest zgodnie z zyczeniem!!!!
[ Dodano: 2011-01-14, 09:30 ]
NowaSejana fajnie ze wpadlas-a jeszcze fajniej ze u WAs wszystko dobrze
[ Dodano: 2011-01-14, 09:35 ]
Magda Gwona nie zazdroszzcze tej glukozy !!! A co wam robia z tego powodu ??? Dostajecie tabletki ,insulina czy dieta???
U nas w UK owszem robia to badanie ale -normalnie bez picia niczego...taka jest tu sluzba zdrowia!!! Poprostu robia poziom cukru we krwi...
A i jeszcze dodam ze USG ma sie 2

w ciagu calej ciazy a ginekologa ani razu sie nie widzi -chyba ze sa komplikacje!!!! wiec jak wy wszystkie piszeci o szyjce to ja nie mam zielonego pojecia -ze juz nie wspomne o wdze synka!!!
Fakt ze ja chodze prywatnie tu do ginia -ale kazda wizyta £75

no i raz bylam w PL na poczatku grudnia u mojego zaufanegop starego ginia

i bylo wszystko dobrze wiec mam nadziej ze dalej tak jest!!!!