nie wiem skąd przekonanie , że laktator przy małej ilości pokarmu jest nieskuteczny?? własnie laktator jest w tym momencie najlepszym wyjściem aby sobie nie poranic sudków.. nie raz jest tak , że kobieta bardzo chce karmic piersią ale np. maluszek pogryzie (porani sudki) i wtedy laktator to najlepsze wyjscie.. sama przerabiałam powracanie do karmienia piersia po kilkutygodniowej przerwie i prawie całkowitym zaniku pokarmu i wiem ,że się da właśnie dzięki laktatorowiŚciągałam mleko ręcznie bo miałam go tak mało, że laktator był nieskuteczny.
racja laktator to dobra sprawa
nie wiem skąd przekonanie , że laktator przy małej ilości pokarmu jest nieskuteczny?? własnie laktator jest w tym momencie najlepszym wyjściem aby sobie nie poranic sudków.. nie raz jest tak , że kobieta bardzo chce karmic piersią ale np. maluszek pogryzie (porani sudki) i wtedy laktator to najlepsze wyjscie.. sama przerabiałam powracanie do karmienia piersia po kilkutygodniowej przerwie i prawie całkowitym zaniku pokarmu i wiem ,że się da właśnie dzięki laktatorowi
Właśnie u mnie to nie dało rezultatu. Też je pobudzałam non stop przez miesiąc i nic.to pobudzałam laktacje właśnie laktatorem
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość