agusia no właśnie Karolinka dostała sterydy,bo miała atak duszności ale zdarzyło się to tylko jeden raz. Mieliśmy większą dawkę wcześniej ale już podajemy połowę mniej i za jakiś czas myślę,że odstawimy to świństwo,bo nic się nie dzieje. A będziemy mieć tylko w razie"w" tak jak Wy.
Jeszcze musimy się wybrać na testy
Tak sobie też czasem myślę,że może Karola przeżywa,że jestem w ciąży i dzidzia się urodzi i dlatego się pojawiły te nocne pobudki,bo nigdy nie było problemów ze snem... hmmm
Gwona super,że z dzidzią wszystko dobrze

Nic się nie martw diabetologiem, wyjaśni Ci co i jak i albo da dietkę albo od razu każe przejść na insulinę. Jeśli cukier Ci się unormuje to nie masz się co martwić, tylko cieszyć,że córa się pięknie rozwija
magda1614 no nie koniecznie będzie duża dzidzia. Jak ja miałam usg w prawie 30 tygodniu to dzidzia ważyła
ok. 1800g i
ewelci1245 tak samo, więc może Ty będziesz miała mniejszego synka, czego Ci życzę,bo będzie łatwiej urodzić
A poza tym to ta waga zależy tylko od tego czy lekarz zrobi dokładnie pomiar
ewelci1245 za tydzień wskakujemy w 8 okienko
serniczka witaj
[ Dodano: 2011-01-15, 00:28 ]
Wcale mi się nie chce spać
Mężuś dziś zjeżdża do domku po 2 tygodniach w trasie
Już się doczekać nie mogę. Ma być koło 3, więc nawet nie opłaca mi się kłaść,bo później nie będzie mi się chciało z ciepłego łóżeczka wychodzić na pole