@gniecha
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

17 sty 2011, 11:22

Blanka ja się spakowałam bo tak jakoś mnie ruszyło ,ale wcale mi się nie spieszy miałam chwilę to się za to wzięłam teraz poprałam biustonosze do karmienia z poprzedniej ciązy i też muszę spakować kurde torba robi się ciasna.

A teraz wiadomość wspaniała -Dla mnie oczywiście!! :-D Podjęłam decyzję i od dziś jestem na zwolnieniu a niech tam czas najwyższy no nie??? Co sie będę zabijała idę właśnie do lekarza po zwolnienie odezwę się potem !Alineczq miała sie meldować i co??

[ Dodano: 2011-01-17, 10:23 ]
Aha stawiam za rozpoczęty 36 tc :ico_tort:

Awatar użytkownika
mania6891
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

17 sty 2011, 12:43

Wstawiam pare zdjeć z uroczystego malowania brzuszków :ico_brawa_01: :-D
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Alineczq
Trzy tysiące lat minęło...

17 sty 2011, 12:52

Witam :)
Czasu jakoś mało mam lasencje.. Ale jeszcze turlam się :)
Dziś zamawiam wózek hehe :)

Mania super malowanie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Ja chciałam z bruszka piłke futbolową zrobić, ale malarza nie znalazłąm chętnego.
Kurde, a Wanesski nie ma, żeby mi pomalowała "po swojemu" szkoda ..

Fantastyczna pamiątka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
b@sia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

17 sty 2011, 13:03

Mania brzuszek bombiasto pomalowany, ale masz zdolną córę :ico_brawa_01:
Ja to jestem niestety z tych mam co wolą jak dziecko się ciapie w przedszkolu :-D Niestety ciężko z tym walczyć :ico_haha_01:
Alineczqa Ty to nas specjalnie tak w napięciu trzymasz :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Alineczq

17 sty 2011, 13:27

Basiu czasu po prstu mało na forum zostaje...

Ten syndrom :-D

Awatar użytkownika
b@sia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

17 sty 2011, 13:53

No wieeem, droczę się tylko, a jak się dzidzia urodzi to już w ogóle. Hm, a może się przeniesiemy wtedy już na mamuśki :ico_brawa_01: ?? Tylko ciekawe jak to z tym czasem pogodzimy :-D , ale dla chcącego nic..... trudnego :ico_oczko:

@gniecha
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

17 sty 2011, 15:06

Wstawiam pare zdjeć z uroczystego malowania brzuszków :ico_brawa_01: :-D
No bomba poprostu cudne chyba ściągnę pomysł od ciebie i synka namówię na malowanki bo mam kilka kredek do ciała to powinien sobie poradzić !!

Alineczq teraz jak mam wolne pewnie też wezmę się za dom bo im bliżej tym ciężej będzie muszę parę rzeczy jeszcze uporządkować oby sił i energii starczyło hehe

b@siu ja podobnie mam ale ostatnio się przemogłam i synek malował w domu farbkami podłożyłam ceratę i o dziwo wcale nie nabrudził za wiele hehe a bawiliśmy się razem lubię z nim tak spędzać czas uwielbiam gdy się cieszy z takich drobnostek dla nas chwla a dla synusia radocha na całego

Tynusz1
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 sty 2011, 16:01

mania6891, jakie fajne foteczki :-D :ico_brawa_01:
a może się przeniesiemy wtedy już na mamuśki
bardzo chętnie,., a z czasem jakoś damy radę :-D

mi wczoraj 2 razy brzuch twardniał ale bezboleśnie
a jak dziewczynki jest z tym czopem śluzowym.. którejś z Was już odpadł?;>

[ Dodano: 2011-01-17, 15:03 ]
u mnie Juleczka ma już strasznie mało miejsca w brzusiu bo jedynie się wygina w różne strony biedulce za ciasno już.. chociaż M twierdzi że "jej tam śmierdzi i chce już wyjść" :ico_haha_01: :ico_smiechbig:

Awatar użytkownika
Alineczq

17 sty 2011, 18:12

Agniecha gratuluję męskiej decyzji :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: teraz to się wyśpij, wyleż i jak masz kręćka to sprzątaj sobie. W końcu syndrom wicia gniazda ma same zalety ehhe i sprawia radość przede wszystkim ;)

Basiu, ja mam nadzieję, że jak Sorbecik się urodzi będę miałą...więcej czasu.
Bo nie będę zasuwać po mieście, tylko bardziej w domu będę siedziała i będę bardziej zorganozowana. Bo teraz to jak nakręcony samochodzik... :ico_olaboga:
Noo ale wózek udało się zamówić w naszym kolorze, normalnie chyba ostatni w Polsce :ico_szoking:

Buzok pisałą, że jutro do domciu prawdopodobnie :ico_brawa_01:

Tynusz te skurcze pewno są przepowiadające, jeszcze nie raz się napną.
Mi kilkanaście albo może nawet kilkadziesiąt razy dziennie się napinają, a w nocy potrafią obudzić czasem, ale nic poza tym się nie dzieje.
Co do czopu, to mi wypadł 15 grudnia :ico_oczko:

Juleczce wiadomo mało miejsca, ale maluchy ponoć lubią tą ciasnotę. Szok przeżywają jak się rodzą. Przestrzeń ogromna, światło i 20 stopni różnicy :ico_szoking:

Awatar użytkownika
b@sia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

17 sty 2011, 18:30

Mój czop trzyma się twardo na swoim miejscu :-D
Aleneczqa czyli jest na Ciebie sposób :ico_brawa_01:
Ja sobie ostatnio zapodaję taki serial o porodach tutaj w Anglii, teraz ruszyła nowa seria, a w necie można obejrzeć stare odcinki z pierwszej serii. Super sprawa - dzisiaj obejrzałam 3 i już się czuję jakbym kiedyś już tu rodziła. Te wszystkie ich zasady tutaj stają się bardziej jasne i chyba mogę nawet powiedzieć że mam większe zaufanie do tutejszego położnictwa :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”