wolę się meczyc i je depilować niz chodzic jak gorylek ;D niestety nie lubie sibie takiej bleee ale w sumie moze je zostawie taki tak jestem bleee w ciazy krostki mi sie nawet na pupie zrobiły ;(
Jak możesz pisać o sobie, że jesteś blee?
Kobieta w ciąży jest piękna.
Uważaj, bo takie zdanie może wejść w krew otaczającym Cię ludziom, wtedy dopiero przykro będzie
Jak możesz pisać o sobie, że jesteś blee?
Kobieta w ciąży jest piękna.
Uważaj, bo takie zdanie może wejść w krew otaczającym Cię ludziom, wtedy dopiero przykro będzie
nie wiem czy to dobry pomysł, ale może te włoski depilatorem potraktować jak już zaczęłaś golenie? po depilatorze odrosną na pewno słabsze i pewnie nie wszystkie.
Ja przed ciążą miałam delikatny problem z nadmiernym owłosieniem, za to teraz jest odwrotnie, włosków mniej i rosną duuuuużo wolniej
Czytałam wstecz o jakichś włoskach na brzuchu,a po co to golic
Takie sa uroki ciąży. Mnie przy Elizie i teraz przy tej ciąży pojawiły się wąsiki. Tzn po prostu
włoski pod nosem troszkę ściemniały. Mój mówi, że nic nie widzi, ale ja w lustrze widze.
Ale nie będę przecież tego golic bo później to będę miała problem.
A powiedź mi (sorki zapomniałam nika) jak Ci się dziecko urodzi z włoskami bo często tak jest
to je też ogolisz???
Moja Elizka cały czas ma taki śmieszny meszek na pleckach.
muszę sie zabrać do tych nóg hehe
chociaż dżungli tam nie mam, ale zawsze to większy komfort psychiczny/ Leżysz na " za piętnaście trzecia" z tymi nogami hehe
Moja koleżnka opowiadała, że chciała zejść ze stołu operacyjnego, bo zobaczyła doktorka przystojnego, który miał ją ciąć, a ta miała nieogolone nogi i tak się sprzeciwiała, aż jej maskę założyli i odpłynęła haha
baby,...