a więc co tam planujecie na weekend?
nie denerwuj sie kochana zlosc pieknosci szkodzi.właśnie się mocno wkurzyłam, bo wchodzę sobie na forum, a tam od cholery postów jakiejś Agateczki...ani pasujących do temetu ani nic...zdania wyrwane z kontektu...
ja bylam w poniedzialek wrrrrja dzis bylam u dentysty na wyrywaniu
atka wiadomo juz cosciekawe jakie rozwiazanie zaproponuje
zobaczysz jak szybko sie nauczy. juz po pol roku bedzie mowil plynnie poniemiecku.w poniedzialek bylismy w przedszkolu moj szkrab jest tam zapisany i tak od 1.08 zacznie tam chodzic,a juz juz sie martwie jak da sobie rade,ogolnie David jeszcze malo mowi po niemiecku pare slow do sierpnia jeszcze troche czasu jest,ale nie zaduzo![]()
w sumie to nie. ale poszlaki juz sa.atka wiadomo juz cos
mojej brzydocie już nic nie zaszkodzinie denerwuj sie kochana zlosc pieknosci szkodzi.
ja dzis bylam u dentysty na wyrywaniu uuuufff boli wrrr teraz dziaselko :-(
w poniedzialek mam termin u ginka... ciekawe jakie rozwiazanie zaproponuje
nic się nie martw...nauczy się szybciutko! dzieci szybko łapią Nawet nie zauważysz kiedy w domu zacznie też mówić ładnie po niemiecku. Zobaczyszw poniedzialek bylismy w przedszkolu moj szkrab jest tam zapisany i tak od 1.08 zacznie tam chodzic,a juz juz sie martwie jak da sobie rade,ogolnie David jeszcze malo mowi po niemiecku pare slow do sierpnia jeszcze troche czasu jest,ale nie zaduzo
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość