oj takteraz tylko obrona i spokój![]()

To trzy na razie jesteśmya ja też jestem Agnieszka

Witam Was z

Wstałyśmy z Ulą przed 8, mężulo po nocce śpi. Pogoda u nas na razie byle jaka, szaro buro i ponuro... nic się nie chce.
Oj kochana ja to myślę ,że ty jednak styczniówka będziesz skoro wymiotujesz to już już za progiem porodówka się czai...ja żyje :) oczywiście nic sie nie dzieje poza tym ze dalej wymiotuje
Widziałam słodki synuś a Wanesska wygląda na szczęśliwą Superwkleiłąm parę fotek,
brzmi smakowicie, na pewno zrobię... może w niedzielę na obiadek...Przepis b.prosty
mi się KRzyś baaaaardzo zawsze podobał i gdyby u mnie w rodzinie najbliższej tylu Krzysiów nie było, to Staś bankowo miałby Krzyś na imięNo do wyboru mam Tomasz albo Krzysztof po ojcu![]()
jeszcze tylko ten weekend i po studiach będziePinko brawo za pracę, teraz już z górki
słodziaczek ten Twój synuś i wcale nie widać, że duży się urodził, jak dla mnie to taka kruszynka maleńka, a zdjęcie w podpisie piękne, Wanesska tak czule patrzy na braciszka...Na styczniówkach 2011 wkleiłąm parę fotek
jakoś nie dałabym ci tego imienia , nie wiem czemu inaczej mi się kojarzyłaś, ale na pewno nie Martynaja Martyna więc nie mogę do Was dołączyć
A po za tym mam śpiączkę masakra już teraz jak się nie zdrzemnę w ciągu dnia to chyba święto he he i śni mi się ,że rodzę chyba psychika mi płata figle
mój mąż ma na imię Krzysztof i nikt nie umie tego imienia tutaj wypowiedzieć, więc gadają do niego Kristofermi się KRzyś baaaaardzo zawsze podobał i gdyby u mnie w rodzinie najbliższej tylu Krzysiów nie było, to Staś bankowo miałby Krzyś na imię
wszystkiego najlepszegowitajcie, ja stawiam dziś podwójny tort za 35 tydzień i urodziny, oczywiście osiemnaste![]()
![]()
![]()
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość