kocana no wlasnie ja do was zagladam ale normalnie zze wstydu nie pisze bo normalnie jak mnie dopada wilczy apetyt na slodycze to wszystko jest juz nie wazne zre ja najeta i dieta papachalo a ja zaprzestałam 3 fazy i wcinam wszystko co idzie normalnie mam napady wilczego głodu wcinam wszystko co jest slodkiego i nie tylko chyba sie załamie waga idzie w góre ale tak łatwo sie nie dam
I napewno jest to zdrowsza dieta mniej rystrykcyjna ale sama powiesz ze dlugo trzeba czekac na efekty wiec trzeba jeszcze wiekszej wytrwalosci a wlasnie tego kochana wielu brakuje dlatego ucieka sie w mniej zdrowe a rystrykcyjne dietylosy nie wypadaja jak mi po innych dietach i nie ma innych skutkow ubocznych, jak wiecie ktore sa w Dukanie.
I ja jestem na tej diecie. Jem slodyczeoczywiscie troche je ograniczylam, ale jem
Kupilam ksiazke http://allegro.pl/tajemni...1409875096.html
Fakt ze trzeba dłuzej czekac na efektyI napewno jest to zdrowsza dieta mniej rystrykcyjna ale sama powiesz ze dlugo trzeba czekac na efekty wiec trzeba jeszcze wiekszej wytrwalosci a wlasnie tego kochana wielu brakuje
Dokladnie i ja sie zgodze z Tobą.Ale kazdy ma swoj rozumek i robi to z pelna odpowiedzialnoscia
Wróć do „Fitness, Diety i odchudzanie”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość