dzis idziemy do kontroli do lekarza wiec trzymajcie kciuki bo od pon mam nadziej ze do złobka juz pojdzie Milenka bo ja musze cos popracowac

z nocnikiem dałam naraie spokoj az wyzdrowiej bo cos czuje ze ja tam jeszcze piecze i boi sie sikac
heh moze na zdjeciach nie widac, ale mam brzuch i boczki, nie wiem jak ja sie w lato pokaze...po co chcesz schudnąć? przecież świetnie wyglądasz
mam 163 cm i wazylam 62ile w ogóle ważysz i masz wzrostu jeśli mogę spytać?
on juz chyba na dniach przedtanie wogole miec drzeki, bo wogole nie chce spaca Dawidek marudzi Ci po drzemce?
hihi jeszcze bys przyoszczedzila, bo jesz samo bialko, czyli ser bialy, jogurty, kefiry, miesko chude a nie jesz chleba, ziemniakow, ryzu, makaronu, 0 tluszczu i cukru, ale powiem wam ze ta dieta ma to do siebie ze czlowiek nie chodzi wcale glodny, bo bialka daja duzo energiiteż bardzo bym chciała schudnąć, ale na diety... mnie nie stać :-(
to u na spodobnie. Do południa jakoś zleci a popołudniu "woły jej się kręca na maxa". Dobrze jest jak ktoś przyjdzie lub P jest w domu a jak nie to ubieram ja i idziemy chociaż na chwile na spacer, zazwyczaj chodzimy do sklepu po chleb, codziennie gdzie indziej a potem jeszcze wypuszczam ja z wózka na osiedlu niech troche polatano i w tym sensie marudzi ze tu wszystkie katy zna
super życze powodzenia, mnie sie w zeszłym roku udałodzis juz 3 dzien jestem na diecie Dukana, spadlo mi juz 2kg mam nadzieje ze wytrwam bo ja strasznie slomiany zapal mam
ja to wogóle nie chodziłam głodna pod koniec jak juz wchodizłam w spodnie sprzed ciązy to i nawet na słodycze i ciasto sobie pozwalałam. Ja jeszcze trafiłam w trakcie diety na śita wielkanocneale powiem wam ze ta dieta ma to do siebie ze czlowiek nie chodzi wcale glodny, bo bialka daja duzo energii
im wiecej mięsa np gotowanego tym lepiej bo ono ma wiecej białka niż nabiałjesz samo bialko, czyli ser bialy, jogurty, kefiry, miesko chude
ja mam tez zamiar wroicic do tej diety.. tez ja juz stosowałam i schudłąm 5kg..i naprawde nie byłam głodna na tej dieciedzis juz 3 dzien jestem na diecie Dukana, spadlo mi juz 2kg
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość