hej korzystacie z facebook?
Chciałam tam dzisiaj wejśc ale jak wpisuje adres i klikam to mi wyskakuje ze mam pobrac albo zapisać plik Nie wiem co się stało
zna się dobrze, bo siedzi w tym od lat, prowadzi też księgowość różnym firmom, mnie nauczyła i też sobie prowadzę sama :)Donatka twoja mam sie zna dobrze na rozliczeniach czy tylko tyle co sama potrzebuje?
ja nie korzystamhej korzystacie z facebook?
ona mówi, że to w sumie bez różnicy,ale jako, że on miał dochód to lepiej, żebyście złożyli w jego USczy jak ja nie miałam dochodów a miał tylko P to czy pit moge rozliczyc ja w moim US a on bedzie jako współmałżonek czy musi byc odwrotnie. Mamy rózne US.
u nas tez czasami tak bywa, tylko ze ja jeszcze nigdy nie spalam z dzieckiem w jednym lozku, ale to nie dlatego ze ja nie chce tylko Dawid juz sie przyzwyczail chyba ze ma swoje lozeczko i w naszym nie chce wogole zasnacEmilka dzisiaj pospała rano ze mną prawie do 9 wiec w dzien nie chciała iśc spać o stałej porze i ją nie kładłam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości