witam
ja to bym chciala zeby mi moja mama albo tesciowa zabrala malego na kilka h i zajela sie nim
jakby mama albo bratowa wzieła to tez bym była zadowolona ale nie teściowa bo na według mnie to nie umie się zajmowac dziećmi. Wymyśla różne niestworzone rzeczy, uczy małą jak krzyczeć albo pyta jej się kto jest ślepy i głuchy i uczy odpowiadać "dziadziuś" i wiele innych głupot. Tak wiec jakbym znią zostawiła dziecko na dłużej to masakra co jeszcze by ją nauczyła.
ps. Asia jak zaczynalas uczyc Emi sikania na nocnik to zdjelas jej pampka i latala w samych majtkach i spodenkach???
nie, tylko z goła pupa i miała na sobie bluzeczkę, skarpetki i buty. Zaczełyśmy w piątek po drzemce i pierwszy raz była wpadka a juz przy drugim razie powiedziała si i poleciała na nocnik. Potem jeszcze w ten dzien była druga wpadka. Na drugi dzien w sobote do południa były 2 wpadki a potem już ładnie sikała.
Mówią zeby po ok tygodniu założyc albo majteczki albo same w miare luzne spodnie zeby łatwo sie im zdejmowały. U nas wyszło samo ze spodniami bo kazała sobie w poniedziałek ubrać. Ale jeszcze teraz sie zdarza ze je zdejmie i lata z goła pupą, zwłaszcza jak widac ze bedzie kupa. Chyba sie boi ze nie zdązy zdjąc
Powodzenia trzymam kciuki
[ Dodano: 2011-01-31, 12:31 ]
my mieliśmy wczoraj w nocy -22 stopnia, teraz -12.. słoneczko pięknie świeci, ale co z tego jak mam piękne malowidła lodowe na oknach. Trochę wywietrzyłam chałupę, a teraz muszę fest palić, bo nic ciepełka nie czuję
no to niezle. U nas tez wczoraj było mrożno ale tylko kilka stopni poniżej zera. Jednak w bloku z c.o. to troche wygoda z ogrzewaniem nie trzeba myślec o paleniu. Nasz blok jest stary ale ocieplony i jest bardzo ciepło, jak nie zakręce kaloryfera na dzien to wieczorem nie da się wytrzymać bo robi się w pokoju ok 26st , mozna sie ukisić