madziorka hihi, piekne zdjecia!
widze ze Twoje malenstwo tez ma tradzik
no miala strasznie wysypane, teraz to juz schodzi, ale do 3 msca moze sie utrzymac...u was ten sam problem , nieproblem? hihi
wlasnie spytalam Cie o tradzik zeby wiedziec jak pielegnujesz :)a przemywasz czyms buzke?
bo my tylko woda przegotowana
dziekujemy :)cudowne te wasze maluchy
to na pewno!kwestia czasu i beda mialy sliczna nieskazitelna buzke
dziekujemy;)cudowne te wasze maluchy
napewno;)kwestia czasu i beda mialy sliczna nieskazitelna buzke
adam non stop uzywa samochodu, wiec jak mam uderzac dalej? mam uwiazane rece.gdzies dalej uderzyc . od razu inaczej
oj ja tez... ja tez... wypila w swojej ulubionej kawiarni na starowce latte, poszla polazic po sklepach, kupila pare drobiazgow.ja to bym sobie po sklepach pochodzila
no wtedy bedzie zostawal z malą. tylko ze na 20:30 musze byc w domu maksymalnie, bo ja kapie mała - on sie boi ze zrobi jej krzywde. a on skonczy o 18, wiec wyskocze na niecale 2 godziny. nie wiem mam dola jak nictwoj Adam jak pracuje na dzienna zmianie to nie ma szans zeby choc popoludniu/wieczorem zostal z mala a ty wyskoczylabys gdzizes z kolezankami. albo na cwiczenia ?
zawsze to cos
to jest chyba najlepsze rozwiazanie :) dla mamy i dla rodzenstwa - nie ma duzej roznicy wiekujesli chodzi o planowanie drugiego dziecka
to ja chcialam 3 letnia rozznice. wyszlo 3.5 ale to tez dobrze
wlasnie ze wzgledu na samodzielnosc i przedszkole starszego dziecka
tez tak to sobie obmyslilam sprytnie
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość