ania19791, ojej współczuję choroby malutkiej, to się jej przypałętało potwornie nie fajna sprawa ale zycze szybkiego powrotu do zdrowia!!!A Tobie Kochana odpoczynku!!!
Ja znów z mdłościami, od rana do nocy, jedynie jak spię to chyba ich nie mam:( nie wiem co robić, dobrze, że jutro już spotkanie z położną to pogadam co i jak, pobierze krew i zobaczymy czy to nie jakaś anemia czy brak zelaza (no ale to to samo) i dadzą jakie witaminki, niech mi poradzi co robić
musze dziś siąść i intensywnie przemyśleć co mam robić, bo nie wiem czy pisałam, że okazuje się, że nie wyrobię macierzyńskiego tak jak myślałam, pracuję 16h w tyg a to za mało, znaczy za mało zarabiam o dosłownie 2,22 funty by dostać macierzyński!!! A nie mam możliwości iść kolejny dzień do pracy bo nie ma gdzie Elizki zostawiać na cały dzień, więc powrót mój w marcu był w sumie nie potrzebny jedynie tyle, że do ludzi wyszłam bo już męczyło mnie siedzenie w domu,, ale mogłam iść do collegu i dziś już znałabym język o wiele wiele lepiej
aż mi się wyć chce, że niedoczytałam tego wcześniej no i z racji, że się kiepsko czuję to chyba już nie będę jeździć do pracy a przynajmniej w końcu będziemy mieć z mężem wspólne dni wolne on zacznie swoją fotografiąą się zajmować a ja poszukam co i jak zrobić czy może uda się jeszcze do collegu iść zawsze przez te kilka miesięcy do urodzenia coś się nauczę, i mam zamiar porozmawiać w moim przedszkolu czy nie wzieli by mnie na wolontariat do siebie, bo często szukają Polek zawsze to 2 dni obcowania z językiem, bo skoro i tak nie pracuję to za darmo mogę coś porobić a ngdzie się języka nie naucze tak jak przebywając z nim!!! Jakies plany mam musze jeszcze tylko poczekać chilę na odpowiedź z pewnego biuta pomocy mieszkańcom, czy na pewno nie dostanę macierzyńskiego, opisałam swoją sytuację i czkeam, choc wiem ze nie dostane no ale napisałam by mieć pewność! I czeka mnie rozmowa z moją agencją pracy, że nie jestem w stanie pracować przez mdłości bo przecież nie powiem, że nie chce bo mi się nie opłaca, a może bedę kiedyś musiała znów skorzystać z ich usług!
Ale się nagadałam ale zrzuciłam z siebie co na wątrobie!! Powiedzcie co myślicie, czy dobrze myslę!!