Magda1614 dziewczyny mają racje, najważniejsze, że dzidziuś zdrowy!!!!!!!!!!! Moja znajoma miała też maluszka w brzuszku , który pod koniec ciąży ważył niewiele ponad 2kg,
urodził się zdrowy, bez żadnych wad, a teraz ma pół roku i kawał " chłopa" z niego!!!!! Także chociaż postaraj się zle nie myślec, napewno bedzie dobrze!!!
Przepraszam , ale zapomnialam aparatu od siostry, jutro juz cos wrzuce obiecuje!!!!!!!
magda1614, wszystko na pewno jest dobrze i zobaczysz,że jeszcze synuś podrośnie Pamiętaj,że ten pomiar nie jest na 100% dokładny, więc się nie martw.
Jak ja byłam w 30 tygodniu na usg to dzidzia miała niecałe 400g więcej niż Twój synuś teraz, więc nie ma się co martwić
A z drugiej strony to fajnie,bo tak jak piszesz mniejszy dzidziuś łatwiej się urodzi
[ Dodano: 2011-02-01, 22:23 ]
Przepraszam , ale zapomnialam aparatu od siostry, jutro juz cos wrzuce obiecuje!!!!!!!
witam
a ja jakos dziś nie pospałam sobie skurcze w łydki mnie łapioa musze powiedziec ginkowi bo wczoraj zapomnialam ,nie wiem czy moge sobie sama jakiś magnez kupic czy on jakis poleca
Do spanka położyłam się o 2 i córcia mnie o 7 obudziła płaczem,a do tego w nocy ze 100 razy się budziłam...
Usypiam na siedząco,bo nie jestem przyzwyczajona do takich wczesnych pobudek Ciekawe czy córa pójdzie spać w dzień bo ja bym poszła
magda1614, myślę,że możesz sobie kupić magnez,a później tylko powiesz ginowi,że sobie kupiłaś. Ja biorę Magne B6 albo Magnezin ale i tak mnie skurcze czasem łapią w nogach w nocy
[ Dodano: 2011-02-02, 09:33 ]
Wczoraj siedziałam na allegro i szukałam jakiegoś fajnego wózeczka i czytałam opinie. Wybrałam 4 różne z dobrymi opiniami i teraz musimy je sprawdzić w sklepie (mam nadzieję,że będą wszystkie). Myślę,że się zdecydujemy na któryś z nich
Aniaaa mnie sie ten 3ci najbardziej podoba-ale chyba dlatego ze ksztaltemi kolkami to prawie identyczny jak ten co ja sobie upatrzylam-daj znac co o nim myslisz jak go sprawdzisz w sklepie
[ Dodano: 2011-02-02, 10:08 ] Magda1614 Aniaaa mnie tez lapia skurcze lydek -ale mi sie wydaje ze to cos z dieta tzn jak jem zdrowo to jest okey a jak mam gorszy dzien i np. do McDonalda skocze to zaraz mnie lapia!!!