Też tak robiłam, bo stwierdziłam, że się już nie opłacaja nie klade sie spac bo o polnocy karmienie :)
To już Ci składam najserdeczniejsze życzenia, wszystkiego naj najjutro mam urodziny, ciekawe czy Adam pamieta...
Dziecko zmienia świat dorosłego, odwraca go o 180 stopni.niepowatarzalne jest, jak takie malenstwo zmienia wszystko.
no bo to sensu nie ma :) potem bede nieprzytomna po godzinnym snie.Też tak robiłam, bo stwierdziłam, że się już nie opłaca
dziekuje :)To już Ci składam najserdeczniejsze życzenia, wszystkiego naj naj
naprawde jestem z niej dumna. zachowuje sie tak jakby wiedziala ze jest noc i trzeba spac. jak ja zabieram po 3 do siebie , tzn lezy obok to widze czasem jak sie przebudza, ale nie krzyczy, nie gaworzy, nic. po prostu otwiera oczy i lezy. za chwile usypia. madra moja myszkaDobrze, że ładnie Ci przesypia. Tylko się cieszyć oby tak dalej
Oj tak, szczególnie później jak dzieciaczki coraz cięższe się robiąale jakbym miala ja lulac na rekach do snu na noc t omialabym przekichane
madra moja myszka
no... nosze ja na rekach bo bym nie wytrzymala gdybym tego nie robila, ale w dzien. jak nie spi. jak jej pokazuje wszystko, opowiadam. masuje plecki caluje itd. ale noc to noc :)Oj tak, szczególnie później jak dzieciaczki coraz cięższe się robią
moja tez na sztucznym!Nie chwaląc się Hania przesypia mi całe nocki jak zaśnie na dobre ok 21 to śpi do 8-9 bez jedzenia, ale ona jest na sztucznym mleczku więc to co innego.
Całe noce zaczęła przesypiać jak miała ok 2 miesięcy. Nieraz tylko dałam jej butle gdzie tak o1 w nocy i tak spała do rana. Potem już i tego nie chciała. Sama to sobie jakoś regulowała. Czasem jak zapłakała to dawałem jej smoczka i spała dalej. Zacznij zmniejszać jej posiłki w nocy jak zapłacze to smoczek.powiedz mi od kiedy Haneczka tak zaczela spac? pomagalas jej jakos w tym?
no wlasnie jak bede jej zmniejszac posilki to wtedy bedzie nienajedzona i bedzie sie czesciej budzic. chyba dac o polnocy do 'pelna'Zacznij zmniejszać jej posiłki w nocy jak zapłacze to smoczek.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość