tak daje jej jesc na spiaco.teraz dajesz jej jeść bez budzenia i ona sama też się nie wybudza?? Jeśli sama na jedzenie się nie budzi to poczekaj aż zapłacze na jedzenie, wtedy będziesz wiedziała.
a ja nie mam podgrzewacza... delikatnie podgrzewam w mikrofali na letnie, mam juz opracowane na ile. zawsze z reszta sprawdzam przed podaniem , no ale przygotowanie trwa ok 30-40 sekund, wiec zdarzy sie wybudzic.a miała podgrzewacz do butelek przy łóżku
Czyli dość sporo wytrzymuje bez jedzenia. Staraj się jej nie dawać tak często jeść w nocy to i ona będzie powoli się przystosowywała do nowej sytuacji.pare dni temu zrobilam probe ile przespi bez jedzenia i obudzila sie ok 4
Powiem szczerze że mi bardzo się przydał. Jak bym miała cały czas do kuchni latać to bym chyba padła ze zmęczenia. Sypialnię mam na górze a kuchnię na dole.ja nie mam podgrzewacza... delikatnie podgrzewam w mikrofali na letnie, mam juz opracowane na ile. zawsze z reszta sprawdzam przed podaniem , no ale przygotowanie trwa ok 30-40 sekund, wiec zdarzy sie wybudzic.
Super Moja do 3 miesiąca zjadała 60 góra 70 ml. Jak miała 4 miesiące to wypijała 120-150 ml. Dopiero teraz jak z kaszką pije to po 210 ml.120 ml od ok 3 tygodnia zycia
To tylko pozazdrościć że tak pięknie zjadai zachowuje sie czasem ( w dzien ) jakby wieki nie jadla. karmie co 3 godziny, czasem po 2 godzinach jest glodna jak wilk
Dziecko je tyle ile potrzebuje. Nie przejmuj się tym, jakby nie chciała to wież mi do buzi by nie wzięła. Moja bywało, że mlekiem pluła na wszystkie kierunki. Nieraz jak zjadła ostati raz o 20 przespała całą noc wstała mlekiem pluła i tak nie jadła do godz 12-12.30.to dobrze ze tyle je? rozepchany ma ten zoladeczek :)
o kurcze, rzeczywiscie...Nieraz jak zjadła ostati raz o 20 przespała całą noc wstała mlekiem pluła i tak nie jadła do godz 12-12.30.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość