malgoskab
4000 - letni staruszek

03 lut 2011, 00:56

spadlamznieba, witaj, skrobnij cos wiecej o sobie :-D

Awatar użytkownika
spadlamznieba
Trzy tysiące lat minęło...

03 lut 2011, 01:04

malgoskab, hej :)
to ,ze jestem mloda mamusia to wiecie :)

jutro mam urodzinki, zastanawiam sie czy jutrzejszy dzien edzie jak codzien, czyli rutyna (to czego nienawidze). czy moze spotka mnie mila niespodzianka.

jestem wesola, gadatliwa, mam miekkie serducho i rownie miekkie siedzenie :) (a powinno byc harde :-D )

witam Was wsyzstkie, niektore z Was juz znam lub kojarzę z wczesniejszych wpisow :)

[ Dodano: 2011-02-03, 00:04 ]
tzn urodziny mam juz dzis ups :)

malgoskab
4000 - letni staruszek

03 lut 2011, 01:07

spadlamznieba, to wszystkiego naj naj najlepszego oby spelnialy sie wszelkie marzenia i wreszcie przyszla wiosna i dzien nie byl podobny do poprzedniego

Awatar użytkownika
spadlamznieba

03 lut 2011, 01:10

wreszcie przyszla wiosna i dzien nie byl podobny do poprzedniego
bardzo mile zyczenia :) dziekuje :) oby sie szybko spelnilo bo w domu wytrzymac juz nie moge!

tylko gary, sprzatanie, prasowanie, pranie, dzidzia. jedyna przyjemnoscia jest kawa i dluzszy prysznic. az wstyd pisac. normalnie matka polka ze mnie. ostatnio zaprosilismy znajomych, ja oczywiscie pilnowalam i tych doroslych i tych nie ;)

Awatar użytkownika
Monia M
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

03 lut 2011, 09:39

spadlamznieba, Witaj :ico_brawa_01:
Najlepsze życzenia urodzinowe, prędkiej wiosny, i mniej garów do zmywania :ico_oczko:

Dziewczyny u mnie to przez tą zimę cholerną, nie mogę sie juz doczekac marca, od pierwszego młody wraca do przedszkola, i w domu bedzie troche spokojniej, a i on bedzie mial jakas rozrywke bo w domu to kota mi dostaje, a i ja kazdego dnia bede musiala po niego jechac wiec bede wreszcie musiala sie jakos ogarnac.
Na razie nie poznaje siebie i nie wiem dokad ze mnie cala energia uszla.

robak
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

03 lut 2011, 09:48

hejka laski:)
AniaR zdrowka dla maluszka :ico_sorki: :ico_sorki:
mnie tez dol jakis dopadl dziewczyny...mam dosc tj pogody ,jutro umowilam sie z kumpela na kawke do miasta pobiegac po sklepach i poplotkowac....potrzebuje bo na leb dostaje w domu....w niedziele namawiam meza na zakupy w szczecinie ,juz pewnie wiosna w sklepach takze na poprawe humoru jakis wyskok by sie przydal....:)
a tak poza tym odpukac u nas w porzadku.... :ico_sorki:

malgoskab
4000 - letni staruszek

03 lut 2011, 10:16

hejka
dzien zaczal sie kiepsko, Krzysio dostal goraczki 39 stopni i W pojechal z nim do lekarza
miala zagladnac kolezanka do mnie z dzieckiem ale chyba w tej sytuacji z wizyty nici :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
spadlamznieba

03 lut 2011, 12:14

Na razie nie poznaje siebie i nie wiem dokad ze mnie cala energia uszla.
moze po prostu jestes przemeczona, pomyslalas o tym?
zorganizuj opieke dla dzieci, zajmij sie w koncu soba kobieto bo sie wykonczysz!

[ Dodano: 2011-02-03, 11:14 ]
Najlepsze życzenia urodzinowe, prędkiej wiosny, i mniej garów do zmywania
haha dzieki :)

[ Dodano: 2011-02-03, 11:17 ]
mnie tez dol jakis dopadl dziewczyny
i ja tz sie dolaczam... myslala mze bedzie pogoda, ze uciekne z mala na spacer, przy okazji zrobie zakupy i upieke sobie ciasto (postawie sama swieczki i je zdmuchne), ale tego nie uczynie bo...
1). pogoda brzydka
2). adam wrocil po nocce i spi. bedzie tak spac do 15, wstanie, zje obiad, wykapie sie, ucieka do pracy.

wiec w ogole o wyjsciu do sklepu moge zapomniec. mam totalnie dosc. jestem uwieziona na dobre.

Awatar użytkownika
ejustysia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 lut 2011, 12:27

malgoskab, ja nie rozumiemco Cie tak przeraza, wiktora karmilam tak samo, jest w wieku Twojego Krzysia , nigdy w zyciu nie byl chory, nie mial nawet ani razu kataru czy chocby najmniejszego kaszlu, nigdy nie bolal go brzuch i nie wie co to kolka, alergia czy cokolwiekinnego, w zadziwiajacym tempie goily mu sie rany po operacji a wyniki morfologii mial idealne,musze Cie zadziwic bo kiedys tak sie karmilo dzieci i to z zalecenia lekarzy, to teraz jest pelno rozhisteryzowanych matek, co doprowadzaja dzieci do anemii na sile karmiac je tylkopiersia do 7 mesiaca mimo ze jedzac pokarmpelen konserwantow robia dziecku krzywde, no ale cóż - ciezko przyznac sie ze jest sie zawodnym. Moje dzieci prowadzi lekarz z wieloletnim doświadczeniem , ma ponad 70 lat i wierz mi ze wiele dzieci ierowanych przez niego tak je - ja równiez tak bylam karmiona i wszystkie maja sie dobrze. tyle w temacie

Awatar użytkownika
spadlamznieba

03 lut 2011, 12:36

Każdy ma inny sposób, każdy robi inaczej i każdy ma prawo do tego wychowywać swoje dziecko jak chce. Tylko mnie to też zdziwiło jak czytałam o Twoim sposobie karmienia - nie dziw się, że to troszkę zaskakuje, bo to raczej do jakichś rutyn nie podlega. Stąd zaskoczenie.

Niech Rośnie MIkołajek na dużego chłopca! :)

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”