Oj ja to z jedzeniem nie mogę się opanować

Ale od dwóch dni intensywnie ćwiczę też ze względu na żylaki.
My podobnie tylko zdjęcia są zrobione przez fotografa, a potem te zdjęcia kupiliśmyzdjecia małaej mamy jak miała jakioes 7 minut

My podobnie tylko zdjęcia są zrobione przez fotografa, a potem te zdjęcia kupiliśmyzdjecia małaej mamy jak miała jakioes 7 minut
Stawiami
za studniówkę:-):-):-)
wydaje mi sie ze to dlatego ze mamy dzieci w domu...w poprzedniej ciazy miałam czas na wszystko a teraz nie bardzo....zoola27, oj tak ja mam tak samo, czasami mam ochotę ten czas zatrzymać bo wydaje mi się że za szybko to wszystko się dziejeAle z drugiej strony to jest fajne bo jak byłąm w ciąży z Filipkiem to wydawało mi się że chodzę w ciąży całe wieki
no bo te sny sa glupie i od nas niezalezne. Mi jak sie na poczatku ciazy przysnilo ze chlopak bedzie, a co gorsze ma miec na imie Szczepan, to wstalam i sobie tlumaczylam ze sny na odwrot sie tlumaczy a poza tym co ja bym z chlopakiem robila, a teraz nie wyobrazam sobie ze moglaby byc dziewczynka. Mam nadzieje ze nie bedzie wielkigo bum na porodowce bo ja zawsze potrzebuje czasu zeby sie na cos przestawicurodziłąm córeczkę i jej nie chciałam. Głupie takie
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość