właśnie zobaczyłam małą Nell :) super, że już są wszyscy razem :))
Pozdrawiam! przepraszam za nieobecność..
[ Dodano: 2011-02-03, 23:15 ]
doczytałam Was :)
Asia, brawo za postępy Emi :)) My albo pod koniec lutego, albo po urodzinach zaczniemy odpieluchowywanie :) zobaczymy jak Nam pójdzie
jedwabna, Antoś też już nie śpi w dzień od dłuższego czasu (ostatnią drzemkę w dzień miał może w listopadzie). czasem jeszcze zdarzy Mu się usnąc na spacerze ok 16-18, ale maks 19.40 Go budzę i ładnie idzie spać po 21 :)
donatka zdrówka!
Marcia zdrowia dla Milenki :*
graz, jaki Szymek duzy :) Antoli waży 12,9kg a mierzy coś koło 87cm i chyba jest najmniejszy ze wszystkich ;)
Ostatnio Antoś ma dnie pełne wrażeń - albo basen, albo kraina zabaw, albo skakanie po kałużach itp.. :) będąc piąty raz na basenie zaczął sam pływać (z rękawkami i pianką na pleckach) :)) a dziej (6raz) pływaliśmy z pół godzinki, przy czym znowu sam chciał iść pływać na dużym basenie :) a później jeszcze w brodziku się pobawił :) jeśli pogoda dopisze, to idziemy też jutro - wózkiem, więc mam nadzieję, że nie będzie padać. Później jeszcze w sobotę, niedzielę i we wtorek :)
Dwa razy byliśmy nad morzem i niestety Antoś go nie zobaczył, bo zasnął jeszcze w samochodzie ;) byliśmy też w ZOO :) zachwycony, że głowa mała :)) tak pędził całą drogę ;) myślał chyba, że zwierzęta pójdą i nie zdąży ich zobaczyć ;))
W czwartek wracamy już do Polski... Tydzień odpoczywamy i na 2tygodnie do J jedziemy.. po czym wracamy na bilans, urodziny i szczepienie, i znowuż do J, ale już na dłużej (prawdopodobnie.)
Po powrocie do Polski chcę z Antosiem raz w tygodniu na basen chodzić :) mieszkam w dużym mieście i nawet basenu nie ma ;/ jedynie są prywatne, na których trzeba za pół roku z góry zapłacić za zajęcia, a ja chcę rekreacyjnie tylko chodzić. a do najbliższego AquaParku mamy spory kawałek..samochodem byłoby blisko, bo przez Niemcy się szybko jedzie, a PKSem to kilka razy dłużej jest.. niedaleko J jest AquaPark, więc fajnie, będzie gdzie chodzić :)
Się trochę rozpisałam ;p i uciekam :) kolacyjka i spać :) dobranoc :)