elibell
4000 - letni staruszek

06 lut 2011, 23:09

spadlamznieba, jak się troszkę podrapie to nic jej nie będzie, zdrapuje naskórek zbędny, wiec nie ma co panikować na ten temat. :)

Awatar użytkownika
magda75
Wodzu
Wodzu

06 lut 2011, 23:15

kazdy maluszek sie podrapie tego sie nie uniknie :ico_sorki: wiec kochana nie martw sie :-)

cos juz mnie muli do spania wiec zmykam dobranoc pa :-)

Awatar użytkownika
martaraz
Trzy tysiące lat minęło...

07 lut 2011, 00:24

Hej

U mnie w domu zaraza :ico_sorki: Na końcu zostałyśmy zaatakowane : ja i Hania :ico_sorki:

spadłaznieba nie martw się paznokciami, nieraz obetniesz a i tak maluszek gdzieś się zadrapie.

Awatar użytkownika
bozena
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 lut 2011, 00:42

ech te paznokcie, u mnie to działka męża :ico_oczko:
tak mieszkamy w wawie i często odwiedzalismy starówkę i jej okolice bo tam mamy zdecydowanie bliżej. Łazienki tylko czasami ale po dzisiejszej wycieczce czekamy na wiosne i będziemy tam częściej. Chłopcy byli zachwyceni pawiami i kaczkami, szkoda tylko, że wiewiórki nie udalo nam sie spotkac. Może nastepnym razem.
Zapraszamy do nas, chętnie pójdziemy wspólnie na wycieczkę i pokażemy jeszcze innych ciekawych miejsc. Jak się zrobi cieplej to mam ochote na wypad do Wilanowa i Powsina, kiedyś w lesie powsińskim bywałam często a po przeprowadzce mam tam potwornie daleko.

Awatar użytkownika
Miluśka
Jestem mózgiem tego forum!

07 lut 2011, 15:07

hejj.

co tu tak cicho??

Awatar użytkownika
spadlamznieba

07 lut 2011, 15:09

a nie wiem wlasnie...

[ Dodano: 2011-02-07, 14:13 ]
dzisiaj juz kipialam ze zlosci... byl moment ze jeszcze chwila i bym eksplodowala :ico_wstydzioch: ...

miala przyjsc kolezanka na 13. Adam spal, mialam go obudzic o 12, mial gdzies wyjsc bo nie chcial nam przeszkadzac. wiedzial ze chce wziac prysznic przed. ze mial posiedziec chwile z małą. no i co... wstał po 12. Mała od rana non stop ulewała, co ubrałam ciuch to zaraz mokry i tetra tez. juz moje zapasy sie konczyly... raptem wstał jaśnie pan. podszedł do małej, ta na chwile przestała ulewać, chwile pogadał do niej i poszedł do łazienki. dostałam szału. i mówie "taki z ciebie ojciec od siedmiu boleści, ze na chwile do dziecka podchodzisz i tylko wtedy kiedy jetst z nia w danej chwili ok, a jak zrobi kupke albo uleje, albo cos trzeba przy niej zrobic to sobie idziesz!" , a on "przeciez to ty jestes matka......" ... no kur... mysle sobie, Ty palancie! Ja ci dam!

zadzwonilam do klolezanki, odwolalam jej wizyte, slyszala przez tel ze kipie doslownie.

Ululalam małą do snu, żeby sie kimnęła, to co? tatus sie znalazl... polozyl sie przy niej jak juz spala! kur.... :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

Awatar użytkownika
Miluśka

07 lut 2011, 15:23

Pauliś mój grzesiek tez się wgl małym nie zajmuje. nic a nic. ale ja się tym nie przejmuje. Miki jest mój :D on bedzie pózniej narzekał ze syn ma go gdzieś :)

Awatar użytkownika
spadlamznieba

07 lut 2011, 15:25

ja pier... co za zycie... a mam dopiero 22 lata :ico_sorki:

kawe to ja pije od 9 rano, jeszcze prawie pol kubka mi zostalo. Adam nie ma zadnych obowiazkow przy Malej. to ja z nia spie codziennie w nocy, bo on spi w drugim pokoju, ja ją karmie w nocy, ogolnie zajmuje sie nią w nocy, i jak w stanie to tez ja się nią zajmuje. przebieram, przewijam, karmie, biore do odbicia, bawie, nosze na rekach... a tatus? podejdzie do niej raz na jakis czas i cos do niej pogada. albo ... czasami wlaczy muzyke i z nia sie wyglupia.

mam dosc. przysiegam, ze mam juz dosc.

Awatar użytkownika
martaraz

spadlamznieba, spokojnie faceci już tak mają :ico_sorki: Mój tylko zobaczy że kopa w pieluszce to krzyczy ratunku i mówi że on tak ciapajda i że nie umie, ja mu mówię a ja to muszę umieć, stwierdził, że kobiety to co innego. Oni uważają, że my sie z tymi umiejętnościami rodzimy i od razu wszystko wiemy, tylko nie biorą pod uwagę, że my z dziećmi przebywamy 24 godz na dobę. Oni wyjdą sobie kiedy chcą, idą spać kiedy chcą, porania nie robia nie prasują nie gotują i zawsze wielce zmęczeni po pracy, a my to co niby wczasy mamy :ico_puknij:

Awatar użytkownika
Miluśka

mój chłoptaś właśnie zasnął :)

Wróć do „Pozostałe”