Dobry
Bylo super!!! Zuzia slicznie wszystko zjadla co bylo szokiem i jeszcze sie dopominala o jedzenie
Jest posluszna i grzeczna

a ja nie wiedzialam co z wolnym czasem robic

z czasem pewnie to przejdzie
Na dodatek dzisiaj zadzwonil do mnie pan redaktor z lokalnej gazety. Bedzie z nami wywiad przeprowadzal na temat Nadii bo dyrektorka z fundacji "Złotowianka" do ktorej nalezymy zglosila

Boszzz wiadomo jak to jest w malych miasteczkach zaraz powiedza ze rzebram pieniadze

Widzisz a tak się bałaś .

dla Zuzi
surtsey fotka super
[ Dodano: 2010-11-17, 22:21 ]
A co tu takie pustki
[ Dodano: 2010-11-19, 10:40 ]
Mam mały problem. Mój synek nie potrafi trzymać poprawnie łyżki . Pani w przedszkolu zwróciła mu uwagę kilka razy . Jeden z dzieciaczków zaczą się z niego śmiać i przezwał go małą dzidzią i od tamtej pory mateusz niechce jeść zup w przedszkolu. W domu wielokrotnie prubowaliśmy pokazywać jak poprawnie trzymać łyżkę , ale on się denerwuje i tak trzyma po swojemu.W domku zupki zjada , a w przedszkolu powiedział że zup nie b.ędzie jadł
[ Dodano: 2011-01-18, 11:12 ]
A co tu taka cisza. Mamusie zapracowane. My dziś zostaliśmy w domciu mały w nocy miał gorączke. Dzwoniłam rano do przychodni a tam już numerków nie ma do pediatry

Jak do jutra będzie gorączkowałą to rano osobiście pujde go zapisać jak znowu będzie jakiś problem to zabieram karte i przenosze się do innej przychodni