hmm... tak... nie wiadomo czy obecny tatus bedzie kolejnym ;) chcialabym zajsc w ciaze jak Mój Omen będzie miał gdzieś 2,5 roczkubierz się za robienie rodzeństwa to malutka bedzie się musiała nauczyć tobą dzielić
chyba ważne żeby nie czuła sie sama, ale to nie oznacza, ze masz ciągle brać ja na ręce jak tylko zacznie coś gaworzyć do siebie. Mi sie wydaje, ze wystarczy jak bedzie czuła twoją obecność gdzieś niedaleko.nie powinnam tak do niej co chwile latac, no nie? przeciez takie malenstwo potrzebuje towarzystwa a nie samotnosci. no juz sama nie wiem
no cos Ty... nawet tak nie pomyslalam. Przeciez pisze o swoich wątpliwosciach po to zeby zaczerpnac roznych opinii :) fajnie ze mi napisalas co myslisz.czybym za bardzo się wymądrzała niepotrzebnie?
no wlasnie Omenowi to nie wystarcza :) jestem obok, widzi mnie jak np siedze z laptopem, a i tak patrzy na mnie i podkówkę robi i grymasi... dopiero jak podejde jest cisza :) to jest wlasnie Omenek :)Mi sie wydaje, ze wystarczy jak bedzie czuła twoją obecność gdzieś niedaleko.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość