hehe i to jest najcudowniejsza milość na świecie .NORMALNIE ZAKOCHAŁAM SIĘ W TEJ MOJEJ CÓRCI!
Mój Adrianek to je cyca a dokarmiam go 2x na dobe i więcej niż 60 mi nie wypije, taki maluszek z niego, ale mam nadzieje, że się to zmieni, bo on taki słabiutki i chorowity, teraz np ma chore gardełko i okropnie kaszle .ile jedzą wasze skarby
faktycznie glodomorek, ale tu nie powinnaś się smucić tylko cieszyć, malutka szybciutko Ci urośnie. Ile już wazy?obali 2 cycki i do tego jeszcze 90ml butli!
mój bąbel to od początku ma więcej tych kupek dziennie i nie są takie jak być powinny, ale u Twojej niuni to widze, że jest tak jak być powinno, jak już się wszystko normuje to często jest tak, że maluszek nie robi codziennie kupki, więc się nie martw, mam nadzieje, że u Adrianka też się na dniach wszystko unormujeczy wasze maluszki robią kupkę codziennie a jak tak to ile razy?
Mój synalek też jest grzeczniusi, płacze jak jest głodny, nawet jak pielucha pełna to jest spokojny , sama musze się domyśleć . Mam nadzieje, że te choróbska się skończą, i nie moge się doczekać wiosny, żebym mogła z nim na spacer wychodzić, bo jak narazie to nam doktorka zabroniła, bo ciągle jest przeziębiony.Napiszcie co tam u was i jak Wasze pocieszki się mają!
no mnie to zastanawiają te pustki tutaj, może dziewczyny już na prywatnym wątku rozmawiają, a o nas zapomniały ?A i co z tym zamkniętym wątkiem dla styczniówek 2011 czekam na zaproszenie!
mój adrianek w czwartek jak go ważyliśmy tyle ważył, ale on już skończył miesiąc i tydz, ur się to ażył 3620, a przy wyjściu ze szpitala 3415, i przez te choróbska malutko przybiera, ale mam nadzieje, że się rozkręci .wazy już 4100 a przy urodzeniu ważyła 3960 potem po 4 dniach spadła do 3940! Tak że troszkę przybrała!
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość