No to czekamy niecierpliwie, może akurat wyśle Cię na przyśpieszenie bo to już takie męczące pewnie rodzenie na ratyIdę na 11h00 do gina więc opowiem Wam po powrocie co i jak
Tak jest marsz na porodówkę ha ha
Robie co moge
no właśnie się zastanawiałam co z nią.... trzymam kciuki za szybki poród Super, ze następna się rozpakowuje... szczęściara.@gniecha napisała mi ze ma 4 cm rozwarcia i zostaje na porodówce. Trzymajcie kciuki :)
No w końcu czwartek dzisiaj@gniecha napisała mi ze ma 4 cm rozwarcia i zostaje na porodówce. Trzymajcie kciuki :)
Hehe no tu nie ma się na co złościć, Jula jest słodziutka. Musicie się teraz siebie nauczyć będzie coraz lepiej, ulewanie często się zdarza, ale obserwujcie oczywiście uważnie, żeby nie ulewało się za bardzo, ale to na ważeniu wyjdzie :)przepraszam ze malo pisze i zagladam ale skupiam sie na Julence..
@gniecha własnie napiszła : "No i po wszystkim. Stefan sie urodził szybko ok 18h00 ma 3,350 kg i około 53 cm
No niby ja się zgłaszałam i chętna jestem nadal jakby druga faktycznie urodziła w weekend to manenka uważaj bo czarownica jestes albo co najmniej jakaś wróżkato która teraz dołączy do agnieszki?, bo w weekend na pewno któraś musi urodzić
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Sherriwette i 1 gość