Buzok a możne spróbuj go trochę przetrzymać i nie kładź go o 8 tylko później ja moją Klaudię kąpię tak o 21 potem cyc i butla i idzie mi spać tak ok 23 bo to tyle trwa zanim zje i się jeszcze troszkę porozgląda potem budzi się do jedzenia ok 3 i potem o 7-8 rano! Może spróbuj Adrianka też tak kłaść ok 22-23 to dłużej Ci pośpi! Ja jak Klaudia uśnie to odkładam ją do łóżeczka i sama też pakuje się do wyrka aby wykorzystać każdą chwilę kiedy ona śpi!
A może i ty mi pomożesz bo moja córcia dostała takich czerwonych kropeczek na buźce nie wiem czy to są potówki czy co? Wyszło to dziś w nocy wczoraj jeszcze tego nie miała!!!
Nie wiem może to od czapeczki? Bo tak na co dzień w domu ani na noc nie zakładam jej czapeczki ale wczoraj jakoś tak chłodno było w domu i założyłam jej taką cieniutką czapunię i jak rano się obudziła to zauważyłam że na czółku i na skroniach ma takie czerwone krosteczki i kilka na policzkach i bródce!
Może powiesz mi jak to zlikwidować? Trochę w necie czytałam i piszą aby to spirytusem przemywać albo nadmanganianem potasu! Szczerze dla mnie spirytusem na tak delikatną skórkę to chyba za mocne?
Widzę że tylko my jesteśmy aktywne na tym naszym wątku! Szkoda że dziewczyny takie zapracowane może nie długo się coś ruszy i znów będziemy tu w komplecie!
Buziaki i trzymaj się cieplutko!
[ Dodano: 2011-02-22, 13:12 ]
Sorki
Nika i ty jeszcze o nas nie zapomniałaś :)
Kochana napisz coś więcej bo zawsze tylko takie zdawkowe informacje nam dajesz! A może dodasz jakieś zdjęcie Karolka jak już urósł!
A to moje słońce:
A to jest moje ulubione zdjęcie:
[ Dodano: 2011-02-22, 13:16 ]
Oj to jedno zdjęcie takie małe się wkleiło
Ale jak się kliknie to się większe robi!