też uwielbiam masaże, tyle, że mi się mąż wycwanił i masażystke mi przywiózł do domu i powiedział, że już mam swoją prywatną specjalistke od tego to on nie musi, on będzie płacił. W sumie się cieszę, bo taki masaż bombowa sprawa, ale nie zawsze wtedy kiedy akurat ma się chęci:)
buzok14, to co ty biedulko jadasz???? jakies krakersy możesz oby nie pikantne, paluszki raczej też, w nich nic nie ma takiego co mogłoby zaszkodzić maleństwu
aniawlkp86 leniuchuj sobie zasłużone leniuchowanie po staniu nad pierogami
moja poszła na drzemkę ale póki co słysze jak po pokoju szaleje, idę zaraz ją położyć może zaśnie. Rozbrykała się, colkę zero dałam jej troszkę i przez słomkę piła i afera jak się skończyła, tak jej smakowało. ale nie chcę dawać takich napojów za czesto ale też nie zabronię bo skoro my pijemy to jak wytłumaczyć maluchowi że nie może
mąż mi dziś zrobił tak obfite śniadanie, że w sumie objadem mogę to nazwać i chyba kolacją tez, bo nie zjadłam wszystkiego tyle tego było
3 burgery z serkiem i cebulką, podsmażane pomidorki te koktajlowe, colesław, i frytki do tego, mega wielki półmisek, no szok mówie wam, zjadłam 2 burgery oczywiście nie ukrywam, że drugi to oczy jadły bo d... już nie mogła, mała frytek pojadła kilka i reszta została na kolację.