na własna rękę bo miałam je brac tylko 3 miesiące a brałam je równiez na własną rękę prawie rok a lekarzowi mówiłam,że to dla mężaczy odstawiłaś je na własną rękę czy po konsultacji z lekarzem).
tak zbiera mi sie woda w organiźmie niestety i dostałam leki moczopędne,i faktycznie opuchlizna schodzi,ale mijaa pare dni i wszystko wraca nogi mi puchną niestety a jedna bardziej i bolimoże zbiera Ci się woda w organiźmie?? (nie wiem czy puchną Ci dłonie i stopy)
własnie testosteronu i progesteronu nie robiłambardzo wysoki poziom testosteronu i czegos tam jeszcze.
to po prostu cud ja juz również odpuściłąm sobie bo ile możnaMiesiączkowałam po 1-2 razy w roku.
Mimo to zaszłam w ciążę,
własnie nie,i to co piszesz to nawet nie wiedziałam widziszMiałaś szczegółową diagnostykę w kierunku pcos?
skierował mnie do szpitala,a oni mnie nie przyjeli bo nic mi niby jestest oprucz podwyższonego OB i leukocytów i skierowali własnie do endokrynologa z podejżeniem zespołu tushingaA co na to twój lekarz rodzinny, rozmawiałaś z nim?
branie lekow hormonalnych na wlasna reke nie bylo najlepszym pomyslem. byc moze dlatego masz teraz dosc powazne zmiany hormonalne!!na własna rękę bo miałam je brac tylko 3 miesiące a brałam je równiez na własną rękę prawie rok a lekarzowi mówiłam,że to dla męża
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość