ja dzisiaj już o 6.30 pobudka i spać się nie dało,a Hania o 6.50 wstała zamiast pospać do 7.30 no ale cóż
u mnie znowu rano -19 było,ale teraz już mniej bo -11
Nie wiem taki mam okres...strasznie wszystko i szybko wyprowadza mnie z równowagi,moze dlatego ze znowu bede musiala siedziec w domu i byc kurą domowa.
Ewelina0701, nie myśl o tym tak, szukaj, idź do stargardinium złóż podanie może sie uda, myśl, że masz cel szukanie czegoś, ale nie myśl, że jest źle, pozytywnie podchodx do sprawy, że i tak etat bedziesz miała niedługo więc nie jest źle;):):) a że maż ci marudzi, niech marudzi, olewaj to co gada.
mal ona wstaje,a raczej zwykle ja ją budzę o 7.30 jak idzie do pkola,ale dzisiaj to byłam w szoku,że sama się obudziła i to jeszcze o tej godzinie,a poszła spać po 21
szok szokiem Aniu ale Zuza ostatnio potrafi tak się budzić ja udaję że spie więc ona siedzi cichutko ale jak tylko sie poruszę to myk do mojego łózka idzie a za chwile kotek miauczy bo usłyszał Zuzię
Hania jak wstanie to raczej od razu woła mnie czy A i pyta czy może do nas przyjść do łóżka zresztą mi teraz wystarczy,że ona nawet przez sen jęknie to ja mam oczy jak 5 zł