Karolina1980, Witaj kochana!! Mamy podobny termin, ja mam na 27 sierpnia!
nina0226, nie przejmuj się chorobą, jak wysoka temperatura nie istępuje to nawet antybiotyk możesz zażyć ale tylko ten z listy dozwolonych w ciąży. Ja właśnie tak miałam bylam w 11 tyg, jak miałąm przeziębienie i anginę, więc nie mogłam ryzykowac bo choroba może mieć gorszy wpływ i gorączka na dziecko a nie sam lek. Ginekolog mnie uspokoił żebym się nie pzrejmowałam bo Duomox jest bezpieczny, to zażyłam! I przeszło szybko!!
Życzę ci zdrówka!!
tokso dzięki za odpowiedzi!! Czyli nie miałąm styczności i muszę uważać, no tak...
zirafka, super ze sobie wychodzicie na obiadek do knajpeczki co tydzień!!! Niby nic wielkiego a jak fajnie tak robić sobie mała ekstrawagancję!!! No i basenik!! Ale czad! Choć ja sie boję w ciąży iść na basen, przy Bartku też nie byłam bo mi sie wydawało że grzybice mogę załapać!
ladybird23, bardzo dobrze, poproś o L4 i odpocznij, podkuruj kręgosłup i oszczędzaj się, po porodzie już nie bedzie chwili wytchnienia!!
tosia biedulo!! Trzymaj sie, oby wszystko się unormowało! Wracaj do domku i do nas!!!!!!!