Przyszłam się z Wami przywitać
 przyjmiecie do swojego grona "przeterminowaną" lutówkę? Miałam termin na 26.02 i miałam nawet nie donosić do tego terminu a tu niespodzianka.. jest już pierwszy marzec a ja jeszcze w dwupaku.
  przyjmiecie do swojego grona "przeterminowaną" lutówkę? Miałam termin na 26.02 i miałam nawet nie donosić do tego terminu a tu niespodzianka.. jest już pierwszy marzec a ja jeszcze w dwupaku.
 i Blanka zdazyla juz urodzic :ico_buziaczki_big:  :ico_buziaczki_big:  :ico_buziaczki_big:  Gratulacje!!! Az sie poplakalam
  i Blanka zdazyla juz urodzic :ico_buziaczki_big:  :ico_buziaczki_big:  :ico_buziaczki_big:  Gratulacje!!! Az sie poplakalam  A myslalam ze Dobrusia jest najblizej terminu...
  A myslalam ze Dobrusia jest najblizej terminu...
 Tak jest w Uk
  Tak jest w Uk  tzn ze od 35 tyg i 1 dnia jakby cos sie dzialo to juz na porodowke
  tzn ze od 35 tyg i 1 dnia jakby cos sie dzialo to juz na porodowke  ale mam nadzieje ze synus z tego nie skorzysta tylko jak skonczymy 36 tydzien to zrobie prywatne USG i wtedy do nowego szpitala(bo nowy dom =nowy szpital ) sie przedstawic i umowic na cc jak sie maly nie odwroci a na razie sie nie odwrocil ...
   ale mam nadzieje ze synus z tego nie skorzysta tylko jak skonczymy 36 tydzien to zrobie prywatne USG i wtedy do nowego szpitala(bo nowy dom =nowy szpital ) sie przedstawic i umowic na cc jak sie maly nie odwroci a na razie sie nie odwrocil ...Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Semrush [Bot] i 1 gość