magda1614, u mnie pokazuje, ze mam sie zalogowac na poczte
tabogucka, kto to badania, gdzie przypinaja ci do brzucha takie cos okragle, jedno zczytuje puls dzidziusia, a drugie pokazuje skurcze
i to wszystko sie drukuje na kartce, mi kaza zawsze lezec jakies 20 minut, czasem dluzej
serniczka nie zamartwiaj się
Pewnie kłócicie się o pierdoły jak to w ciąży bywa
Marysia bardzo ładne imię podobne do Gabrysia
ewelcia1245 teraz to już na pewno nerwowo jak wiesz kiedy się z córą spotkasz Ale super
AniaZaba ogromne gratulację!!!!
magda1614 u mnie też jest tak jak pisze NowaSejana,że wyskakuje strona z logowaniem na pocztę
tabogucka no Dobrusia ma na 3 marzec termin,a następna jest ewelcia1245, która już mniej więcej wie kiedy urodzi,a później ja
A co do ktg to ja miałam 2 razy robione w pierwszej ciąży. Jedno jak mnie przyjmowali do szpitala,a drugie podczas porodu,żeby sprawdzać tętno Karolci. Pewnie w UK też dopiero w trakcie porodu jeśli trzeba to podłączają
Mierzyłaś sobie ciśnienie ?? Może faktycznie synuś uciska na coś
A ja właśnie uprasowałam kolejne ubranka tym razem w kolorze białym
Myślałam,że znów mi kręgosłup pęknie dosłownie ale jak tylko usiadłam to zaraz przeszło
od rana nie zagladalam a tu juz spora lektorka do poczytania sie nazbierala
Przede wszystkim aniazaba gratuluje
ewelcia1245, ale masz fajnie.tez bym chciala tak mniej wiecej wiedziec kiedy urodze A dzidzia spora
Ja mam juz prawie wszystko gotowe.Kosmetyki kupione.rzeczy dla mnie tez.dzis wstawilam ostatnia pralke ciuszkow a cala reszta juz poprasowana lezy w komodzie