hej dziewczynki
markotka współczuję nerwów, ale najważniejsze, że z malutkim wszystko dobrze, i że wyszło co i jak , oby krążek pomógł
, niechby malutki posiedział jeszcze w brzuszku.
ania zdrówka dla Hani
, buciki śliczne, też muszę Polę w wiosenne zaopatrzyć
, w ogóle jakiś pantofelki do pkola kupić.
Myśmy wrócili wczoraj, wpadłam się tylko trochę ogarnąć do domku i na wizytę do lekarza.
U nas wszystko dobrze, wręcz idealnie jak to lekarz określił
, malutka waży prawie 1.5 kg i odwróciła się główką do dolu
(juz jakiś tydzień temu czułam , ze obrócona-po czkawce
).
Dostałam zwolnienie na kolejny miesiąc i wtedy tez kolejna wizyta, gin. stwierdził, ze nie ma potrzeby wcześniej, jakby co mam dzwonić lub do szpitala na dyżur przyjechać
Dostałam ulotkę na temat liczenia ruchów, wyczytałam, ze ma być ok. 10 w ciągu 1 h, powiem szczerze, ze w 1 ciąży jakoś nie przykładałam się aż do tego
Mąż mi dziś pomalował sypialnię, wygląda całkiem inaczej, dodałam ciemny brąz i żywy pomarańcz do tego co było, podoba mi się
Pola ma katar, pewnie ode mnie załapała, ale jest normalna i wesoła widać, że nie przeszkadza jej w niczym
[ Dodano: 2011-03-05, 17:06 ]
to twardnienie jest zupełnie bezbolesne i czuję, że brzuch jest twardy tylko jak go dotknę, inaczej nie czuję, żeby twardniał może wcześniej też tak miałam, anawet o tym nie wiem
mi tak od 2 tyg. coraz częściej twardnieje brzuch (wcześniej tak może ze 2 razy na dzień), ja to czuję i dla mnie to niezbyt miłe uczucie (ale nie boli), ale, że u mnie wszystko ok. to sie nie martwię, macica pewnie ćwiczy,lekarz kazał póki co zostać przy 2 tab. magnezu Forte na dzień.
chrupiącą panierkę robię z samych płatków kukurydzianych, rozdrobnionych
ja też tak robię
[ Dodano: 2011-03-05, 17:09 ]
Ja i tak praktycznie majtek nie nosiłam żeby lepiej wszystkosię wietrzyło. Tylko jak wychodziłam do łązienki to zakładałam albo jak miałam gości
Ja też , u mnie w szpitalu wręcz zalecają wietrzenie, każą tzw. namiot z pościeli robić